Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:51 | October 15, 2018

Monday and It started in the best way..

Efter en rätt kass natt, jag somnade i soffan 21 men vaknade av Frans som skulle sova i egen säng klockan 01 efter det låg jag vaken och tänkte till 03…

Somnade i alla fall om och har försökt fått sömn emellan dom gånger Frans vaknat, han sov jätteoroligt. Hur som helst så känner jag mig i allafall inte så trött idag. Linn kom upp med 8 tåget och så när jag gick till Therese för att bli piffad i håret var Frans med henne.

Såhär mysigt har Frans det med sin fårull i vagnen.. Så himla bra sätt att hålla värmen på.

Jag ska försöka gå var 6e vecka och toppa. Idag la Therese en toning för att få lite mer djup i botten samt en kallare färg på längderna och så toppade vi. Fräscht va? Roshi var också där så vi hade en jättemysig morgon, bra start på veckan <3

Just nu är Frans med J och sin farbror och äter lunch och jag och Linn jobbar av. Jag har inget förrän klockan 18 när vi ska podda, idag har jag och Sofia en gäst – en väldigt spännande gäst….. Efter det ska vi på bio ikväll, vi ska se A star is born, har hört så mycket om den. Vet ni när vi var på bio senast? Dagen innan Frans kom. Den ni! Då låg jag där i Buffalo och tyckte att det värkte lite i ryggen… Trodde inte det var så nära.


9 kommentarer9 kommentarer om “Monday and It started in the best way..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Konstig fråga kanske men jag undrar hur du gör när du duschar med F? Håller du honom med ena armen o duschen i andra? :/

  Jag vill gärna prova med min bebis men vet inte hur det ska gå till:/ haha

  Tack o kram

  Reply
 • Hej 🙂 jag har duschhantaget så det sitter fast så har jag honom på höften antigen vänd mot mig eller ifrån så att han får känna på strålen det tycker han är kul. Så mysigt förövrigt! kram

  Reply
 • Hej.
  Ååh vart är dina solglasögon ifrån?
  Såååå tacksam för svar!
  Mvh
  Emma

  Reply
 • Celine:) kram!

  Reply
 • Hvor er den hvite fluffjakken fra? Såå fin!

  Reply
 • Hej kan inte du tipsa om snygga träningskläder/ yoga kläder ☺️

  Reply
 • Vart är din teddycoat ifrån??

  Reply
 • anthropology! gammal 🙂 kram!

  Reply
 • Tack så mycket för ditt snabba svar!:)

  Reply