Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:21 | October 23, 2018

Frans clothes

Ni är många som frågar om Frans kläder. Jag blandar hejvilt men oftast bär han kläder från Babyshop eller Livly.

Jag tycker att bebisar och små barn ska få se ut som små barn och jag tycker det är lite kul att blanda alla möjliga färger och mönster. Det behöver inte se så perfekt och prydligt ut för mig. Jag tycker det är lite kul när Frans i somras bara hade på sig små brottarbodies i konstiga färger och mönster, tycker han såg lite skön ut! Haha.

Jag gillar också att klä honom i små byxor och tishor, detta kommer från H&M.

Men ibland är det ju kul att klä på honom en lite mer uttänkt outfit, som igår, han såg verkligen ut som en stor pojke. Jag brukar inte använda skor på honom då det inte är så bra när dom ska lära sig krypa och sådant men när han bara ska sitta i vagnen spelar det inte så stor roll. Här nedan kommer lite alla möjliga kläder han haft på sig på sista tiden med länkar och adlinks. Hoppas ni gillar det!

Tröja HÄR och byxor fanns inte kvar i lager men finns HÄR, skor HÄR och keps HÄR.

Dress från Hummel, hittar ingen länk.

Kanindress Livly HÄR, skor HÄR och filt Livly.

Byxor och kofta Zara, tossor Coin De Reve HÄR.

Overall i ull HÄR, han har den även i DENNA färgen. Vantar Newbie HÄR och mössa HÄR. Tofflor från Shepherd HÄR

Gullig mjuk overall HÄR, så mysig. Sockor från Coin de Reve. Napp från Herobility.

 

NYC dress HÄR. 

Moschino dress HÄR.

Hängselbyxor Levis HÄR och tröja Polarn och Pyret.

Två andra gulliga dressar jag köpt som jag inte satt på Frans ännu, den enda är en liten tunn overall, tyckte den var så skön haha. Och den lilla stickade bodien är ju så fin!! Vänster länk HÄR och höger HÄR.

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här