Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:56 | October 28, 2018

Frans 7 months today

För 7 månader sedan idag låg jag och kved i Buffalo på Children’s Hospital. Jag, J och Frans kämpade så hårt tillsammans. Satan! Men vilken upplevelse. Ibland när jag tvivlar på mig själv, när jag Frans testar mitt tålamod eller när jag tränar och inte orkar mer så tänker jag alltid på att jag fasiken fött Frans och att jag klarar allt!!

Detta är en så rolig bild tycker jag. Mitt i värkarna, 7 cm öppen (fick det bekräftat 10 min efter bilden är tagen) så bad jag J ta en bild på mig på vägen till sjukhuset mellan värkarna. Jag kunde verkligen slappna av mellan värkarna, ibland somnade jag ju till och med.. Skönt. Men snacka om dedikerad till mitt jobb “JACOB, TA EN BILD TILL BLOGGEN” Haha. Han tänkte verkligen who is this woman..?!

Jag har ju skrivit ut min förlossningsberättelse men även berättat om den i vår podcast Bonjour i ett av våra premiumavsnitt men jag var ju även med och gästade Babykaospodden där vi pratade om att föda i Usa, hur tuff amning kan vara, om negativa kommentarer online och mycket mer. Det var SÅ kul att gästa deras podd, Jennifer och Julia är båda helt magiska. Sååå härliga, vill ha dom båda mer i mitt liv <3 Lyssna på vårt avsvnitt HÄR.

Detta ögonblicket hade jag velat spola tillbaka till, vilken känsla att få träffa sin bebis första gången <3 Herregud alltså.

Ni förstår ju… blir helt känslosam. Tänk att detta är 7 månader sedan exakt.

Och såhär glad är Frasse idag trots tandsprickning, ser så gulligt ut snart dyker det upp små riskorn. Grattis vår lilla älskling på 7 månaders dagen. Du är ett litet lyckopiller minsann!!


3 kommentarer3 kommentarer om “Frans 7 months today”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • BÄSTA FRASSE!

  Reply
 • Lilla killen 🙂 Vår grabb är född nästan exakt en månad efter er och det är kul att läsa om vad som komma skall..
  Nu kämpar vi med vintertiden, jäklar vad en timme gör skillnad då man är en liten baby. Han vet varken ut eller in stackarn

  Reply
 • Han är ju bara så underbart söt!! Njut av din bebis, han komma inte vara en bebis för evigt haha!!

  Reply