Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:43 | October 28, 2018

Outfit, love sets.

Igår var jag bjuden på Jannis brunch ihop med Ideal of Sweden och temat var “Monaco Vibe” och jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig men detta set från Zara köpte jag i fredags så det kändes som det kunde passa. Ni är många som frågat efter det, jag köpte det i butik men hittar det inte online. Kanske kommer? Om inte så var det nytt i butik.

Passande nog har jag ju ett ormprintskal på mobilen från Ideal Of Sweden. J var stilig i kostym för att han skulle iväg på matchsamling. Inte alltid numera vi är såhär stiliga ihop haha!

Missa inte Jannis kollektion med Ideal Of Sweden hon släppte i fredags. Så fin! Spana in den HÄR. Och just ja, min rabattkod SANNE20 ger er 20 % på hela sortimentet!!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här