Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:24 | November 11, 2018

SANNEALEXANDRA LAUNCH EVENT

I torsdags hade jag ett litet lanseringsevent efter en vecka med alla problem du kan stöta på, det hör till lanseringar, det bara är så… Jag ville i alla fall bjuda in ett gäng härliga tjejer till ett event helt i min smak så vad passar inte bättre då än en mysmorgon? Jag var fast bestämd vid att jag ville vara på ett hotell, sitta på golvet och äta, meditera med Filippa och mysa. Precis så blev det.

Jag lanserade ju min första skönhetsprodukt i veckan ihop med Swiss Clinic, en 2-1 ansiktsmask för att få ett härligt glow. ÄLSKAR den! Ska berätta mer om den men jag ville fira den lanseringen i samaband med min klädlansering så att alla tjejer kom klockan 08.00 så åt vi mysfrukost, mediterade, alla tjejer fick titta på min klädkollektion och välja några plagg samt kika på mina ansiktsmasker. Innan du gick därifrån kunde du också få håret nyfönat av tjejerna på Dashl, vilken mysig start på morgonen va? Det tycker jag! Alla bebisar och barn var självklart välkomna. Visst blev inbjudan tjusig?

Ni hittar masken HÄR och mina kläder lanseras den 18 November!!! YAY.

Här kommer lite bilder. Det regnade ute så det blev extra mysigt att tända ljus och sitta på golvet och mysa!

HUR magisk är min jacka?! Ni får veta en hemlis senare idag på min instagram idag.

TACK alla tjejer som kom och firade ihop med mig <3


1 kommentarerEn kommentar om “SANNEALEXANDRA LAUNCH EVENT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Sanne!

    Jackan från din kommande kollektion är jättefin. Undrar vilken prisklass den kommer ligga på? 🙂

    Reply