Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:14 | November 19, 2018

SA Fall Collection

NU är min höstkollektion släpps! Ni hittar den HÄR.

Min kappa sålde ju slut i första släppet på 9 minuter och andra gången på 2 minuter? Helt obeskrivligt. Jag fattar fortfarande inte att det är sant.

Men, det finns en massa annat fint! Ni får kommentera här om ni har några frågor om några plagg, vissa storlekar är redan slut i byxorna. I både mina skinnbyxor och kostymbyxor finns det strl XXS-XXL då så vill ni ha dom supertighta, gå ner en storlek. Om inte, kör på den du brukar. Annars är alla storlekar normala!

PUSS! Hoppas ni gillar kollektionen lika mycket som mig och mitt team.  


1 kommentarerEn kommentar om “SA Fall Collection”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Sanne,
    Kommer ni få in xxs i skinn byxorna snart?😊
    /Linda

    Reply