Lightening

Vi har satt belysning i vår bokhylla i hallen med dimmer. Man kan jobba så mycket med belysningar. Detta vad Louise (stylebylojs) idé! Hon är så grym och så sjukt rolig att jobba med. Hon är så fin som person också så att hålla kontakten i princip dagligen är bara så mysigt <3

Nu har jag inte piffat hyllan riktigt än men igår ställde jag in lite allt möjligt där i. Jag får se hur jag ska fixa i hyllan men några av J’s hockeygrejer ska in hehe. Liten skrythylla!

Jag skrev ut lite bilder på Frans och från vårt bröllop och ramade in. Det är ju första gången vi bor på en plats vi planerar att bo ett tag så det måste ju synas lite att det är vårt hem.

Jag köpte en fin dagbädd från Ruth & Joanna förra veckan, länk HÄR. Krukan kommer från min grannbutik Brindle och pampasgräset fyndade jag på Hötorget. Spegeln är från Vasahem HÄR.

Lampan i taket är ny från Royal Design, adlink HÄR.

Satt även in belysning i min Walk in. Den är lite stökig med alla stövlar som ligger på golvet, måste komma på någon lösning med alla skor.

6 reaktioner på “Lightening”

  • Linn skriver:

    Hej! Superfint du gjort de! Älskar att inreda med fotografier. Det skapar en mysigt känsla😍
    Jag undrar vad det är för slags ”strån” du har i krukan bredvid spegeln? Letat massor efter likadana…
    Ha en härlig onsdag!

  • Alexandra skriver:

    Så fint!! Undrar vart belysningen är ifrån och vart man kan köpa sådan? Tack på förhand!

  • Nina skriver:

    Du kan väl sätta krokar eller en stång under hyllan och sedan ”klädnypor” o hänga upp stövlarna så får du fritt golv.

  • Linnea skriver:

    Hej Sanne! Hörde jag rätt i er senaste podd att det var sista avsnittet? Jag hoppas jag hörde fel för jag tycker så så SÅ mycket om den! <3

  • Sara skriver:

    Hej,
    Kan inte du göra ett inlägg om din renovering, vilka färgkoder ni använde, vart ni köpte stuckaturen och vilken modell osv. Så fint!!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.