Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:12 | November 29, 2018

Good night

Godnatt finaste läsarna. Tack för era kommentarer och direktmeddelanden på instagram efter inlägget igår. Behövde bara vädra lite <3 Jag har alltid varit en sådan som tycker det är skönt att skriva av mig och allt som oftast skriver jag till er men om jag har det riktigt jobbigt privat skriver jag ofta ett mail till mig själv. Det är så skönt att rensa systemet, få ur sig känslorna och låta dom försvinna sen. Tack i alla fall och tack för att ni alltid finns här!

Nu har vi just krupit ner i nya sängkläder från Ogland. Så mjuka & glansiga. Passade perfekt här hemma! Ni hittar dom HÄR.

Sov gott!


1 kommentarerEn kommentar om “Good night”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här