Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:54 | December 2, 2018

Detox and glow mask in stock again!!

Åter i lager!!!! Ni hittar den HÄR. Jag ska packa med mig en tills på tisdag när jag, min syster och Frasse flyger till Dubai. Perfekt att köra en sheetmask på flyget för att återfukta lite extra! Jag har bjudit med min syster dit för att hon fyller 25 och så har hon bott där så det ska bli så himla mysigt. Det är min första gång!

Vi är nu tillbaka i Stockholm efter en så mysig helg i Eskilstuna, i och med att J är skadad passade vi på att åka hem en hel helg och så firade vi min syster som fyller i veckan, är det inte perfekt med födelsedagsfika när man är hemma i en stad man inte längre bor i? Då får man ju chansen att träffa sina nära och kära, allt i ett! Det har varit en så mysig helg med massa god mat, bus med Frasse och så har jag och J har tagit igen massa sömn, i lördags sov vi till 11.30, alltså jag tror inte jag gjort det sedan jag var 20? När jag tittade på J när jag vaknade frågade han vad jag trodde klockan var och när vi insåg att den var halvtolv var vi helt chockade men också sjukt glada över att vi sovit som två klubbade sälar haha.

Frans har dock spårat ur med sina rutiner, han vägrar sova före 21 på kvällen så i morse sov vi tillsammans till 09.30 vilket såklart var jättehärligt men jag insåg att det är perfekt eftersom det är tidsskillnad i Dubai så det kommer ändå att rubbas. Ska bli så härligt att åka till solen och värmen, lite tråkigt att J inte kan följa med såklart men det är ju som det är under säsong, glad över att han mår så pass bra så att han klarar sig själv här hemma. Efter hans säsong ska vi verkligen passa på att resa!! När jag tänker på tiden efter J’s säsong så inser jag att Frans är över ett år gammal, jag blir lika chockad varje gång det slår mig att jag är mamma till en inte så liten kille längre, tiden går så fort, jag hänger knappt med…

Jag glömde ta bilder i helgen, var bara helt i nuet och myste på. Jag antar att ni förstår! Nu ska jag lägga upp morgondagen och kika på Bachelor. Godnatt! <3


4 kommentarer4 kommentarer om “Detox and glow mask in stock again!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ska man använda båda maskerna samma dag alltså efter varann eller vad är tanken?

  Reply
 • Hej!
  Berätta gärna om Dubai. Vad ska man se, hur fungerar det kulturellt där med kläder osv? Vart är bäst att bo om man vill ha nära city men ändå inte långt ifrån stranden. Hade verkligen uppskattat ett inlägg om detta då jag själv ska åka dit i början på nästa år. 😀
  Tack för en bra blogg.
  Ta hand om dig, kram Anna

  Reply
 • Uppdatera gärn mer<3 Om du hinner alltså. Älska din blogg!

  Reply
 • Hej! Jag ska flyga med min 4 månaders bebis för första gången imorgon. Ngr tips? Har Frans fått ont i öronen etc?

  Tack o kram
  Nervös mamma

  Reply