Hero eco fedding starterpack, what a success!

I betalt samarbete med Herobility.

Hörrni! Under en tid har jag fått testa Herobilitys HeroEcoFeeding Starter Pack som är från deras nylanserade eco-serie (jag älskar!!). Paketet består av en silikonmatta, tallrik och haklapp. Silikonmattan som heter HeroPlacemat fäster perfekt på både matbord och bordet till barnstolen. HeroEcoPlate som tallriken heter fästs i silikonmattan med vacuum (den sitter riktigt bra!). Haklappen HeroBib Connect har en stor känguruficka som alltid håller sig öppen och fångar upp maten som faller av skeden.

Men det som gör den TOTALT unik är att man även fäster den i silikonmattan med magneter – hur bra!? Det finns inte en chans att ditt barn spiller ner på byxorna eftersom haklappen fångar upp allt som ramlar ner, även det som faller från bordet. Även HeroEcoCutlery Feeding Spoon ingår i paketet just nu, den är klockren för dig som är förälder pga. den unika designen. Skedens form är ergonomisk och perfekt att mata med. Man kan köpa till fler tallrikar separat, då finns det utöver den som ingår i paketet en tallrik som är uppdelad i fack och en djup tallrik. Alla tallrikar har ett medföljande lock som gör det superenkelt att spara matrester. Självklart tål tallrikarna både mikro och maskindisk. Både tallrikarna och skeden är tillverkade av majs. Säker för ditt barn och för miljön! Majs absorberar koldioxid från vår atmosfär, vilket bidrar till att minska koldioxidens påverkan på den globala uppvärmningen. Majsstärkelse omvandlas till bioplast vilket i sin tur kan återvinnas tillbaka till naturen.

Jag måste bara hylla denna serie. Jag har inte fått visa upp i mina sociala kanaler att jag använder detta till Frans och det har varit så svårt! Jag vet inte hur många gånger jag fått lov att ta bort videos och bilder jag tänkt lägga upp, för jag har användt detta vid varje måltid! Det finns verkligen INGET liknande på marknaden! Sådana super produkter och så himla genomtänkta, man förstår att det är någon med egna barn som tagit fram detta. Jag är supernöjd och skeden har jag alltid med mig i skötväskan till klämmisar för den funkar så himla bra! Detta kit finns i 3 olika färger just nu, dock i en väldigt begränsad upplaga. Detta är den perfekta julklappen till nyblivna föräldrar!

Med min rabattkod SANNE15 får ni 15 % på sortimentet hos Herobility, OBS! Gäller ej HeroEcoFeeding sortimentet och HeroEcoBottle. Koden gäller vid ordinariepriser, kan ej kombineras. Erbjudandet gäller tom 25/12! Beställ idag för att hinna få paketet innan jul.

2 reaktioner på “Hero eco fedding starterpack, what a success!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.