Am I a good shopper?

Jag är ingen storshoppare, jag har aldrig varit det faktiskt trots att jag är intresserad av kläder. Sedan jag började jobba med kläder så har det blivit ännu mindre men dom gånger jag blir shoppingsugen är 1. När jag reser och 2. I Augusti och slutet på året eller precis första dagarna i Januari. Nu i förrgår var jag ute med Frans i vagnen och smet in på NK och letade inspiration för min vår och sommarkollektion, jag vet liksom inte hur jag ska toppa året som varit, eller inte ens året, hösten. SanneAlexandraShop gick ju så himla bra och det är verkligen så att det har tagit mig 5 år med hårt jobb för att uppnå dom här resultaten. Jag startade ju helt ensam hösten 2013 och det är inte förrän nu det går riktigt bra. Men, eftersom för att det gick så bra i höst så måste jag ju nu hitta dom där must-have-plaggen för i vår så därav var jag runt och letade inspo. Jag hittade faktiskt en hel del både till jobb och privat!

Jag hittade också lite till mig själv, 2 par jeans (finns ingen som älskar jeans så mycket som jag tror jag) och lite fina blusar, jag gillar lite finare blusar, det är sådant som funkar både när man ska gå på möte, date, fest men även bara en helt vanlig dag till jeans. Blusar är min grej! Denna nedan i silke från Frame blev jag blixtförälskad i, ni hittar den på rea HÄR. 

Nu var jag förkyld och helt ofixad när jag provade alla kläder så jag kände mig inte på topp, alltid när jag är piffad brukar jag shoppa mer haha, plaggen ser lite bättre ut på när man fräschat till sig. Men denna silkesblusen kommer bli en favorit i garderoben. Älskar när det är lite markerade axlar, det passar på min lilla kropp, jag får liksom lite konturer eller former. Gråa jeansen hittar ni HÄR och bootcutjeansen hittar ni HÄR.

Jag körde också en vända på Sandro, dom har alltid bäst rea ska jag tala om. Visste ni om att dom får in nya reaplagg hela tiden? Det är ju därför deras rea alltid är så grym. Jag fyndade massa blusar och några samples jag ska inspireras av till vårkollektionen. Så roligt att vara igång. Jag handlade massa fina blusar, klänningar, skor, tishor och en hoodie. Spana in Sandros rea HÄR.

Tack Frans för din tupplur, jag fick en massa gjort. Egentid när den är som bäst. Jag är precis som pappa, shoppar gärna ”ensam” Jag var ju inte ensam men typ.

 

1 reaktion på “Am I a good shopper?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.