Lasy year vs today

Förra året var vi i NY och J lirade Winter Classic, en match dom förlorade mot Rangers på övertid. Sjukt kul men extremt kallt. Och F låg i magen! Mäktig upplevelse.

Just nu sitter vi i soffan och myser. Frans sover och vi väntar på Winter Classic matchen för i år är det Chicago som möter Boston och i Chicago spelar en av J’s bästa vänner så vi ska heja!! Så roligt. I Boston spelar en vän till oss från New Jersey Devils så det ska bli sjukt kul att titta. Jag tycker verkligen hockey är svinkul… när man känner någon på isen hehe.

Side note, Frans är så trygg hos J han älskar att ligga i famn och mysa och sova. J gör Frans så lugn och trygg, precis som jag, han gör alltid mig lugn. Det är så lustigt, tidigt i vår relation sa J’s mamma att han har den effekten på henne också, han har verkligen ett sådant lugn över sig. Fint!

3 reaktioner på “Lasy year vs today”

  • Anonym skriver:

    Hej Sanne! Tack för en mysig blogg 🙂 När du var gravid skrev du ett inlägg om ett par gravidjeans på Hm, men länken verkar inte funka 🙁 Minns du vilka det var?

    Såhär skrev du: ”Men, jag är så glad över dessa gravidjeansen, dom sitter faktiskt ganska bra och jag gillar dom. Dom flesta gravidjeans jag provat har så dålig fit och sitter löst vid knäna. Dessa från H&M är ett kap, 299 riksdaler! Ni hittar dom HÄR. Vi kan ju prata i ett helt inlägg om hur sköna dom är haha!”

    Tusen tack <3
    Kram!

  • Madde Gren skriver:

    Han är såå söt!!!!

  • Maria skriver:

    Hej Sanne! Så kul å följa dig och ditt liv på din blogg. Du är grym och en stor inspiration!!
    En fråga bara, tips till min kille.. Var klipper sig J? 🙂
    Allt gott! Ta hand om dig och keep goooing! ☺️🌟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.