NYE 2018/2019

Ni som är föräldrar kommer nu förstå mig.. Vet ni hur vi firade Nyår i år? Vi och två nära vänner till oss som också fick barn i år, vi sex körde staycation på Bank Hotel. Vi åt en lång nyårslunch på Riche, tog en promenad och sedan gick vi till hotellet och hängde på vårt rum, åt thai och myste i sofforna. När bebisarna somnade kunde vi alla slappna av ordentligt och vi höll oss faktiskt vakna till tolvslaget så önskade vi varandra gott nytt år sedan var det tack och godnatt. I morse körde vi en mysig lång frukost och en promenad i solen. Perfekt nyårsfirande tyckte vi, det var så skönt att vi alla var i samma mood och att vi alla var rätt trötta och sugna på att bara ha det bra och chilla. J och Brodda som var den andra killen spelar i samma lag så dom har ju också säsong så jag tror dom var rätt slitna också efter matcher och så vidare. Eller så var vi alla bara helt enkelt trötta småbarnsföräldrar haha! Så bekvämt och mysigt i alla fall, precis så som vi ville ha det <3 Tack för ett mysigt firande kära vänner!

I och för sig, för att dra en throwback till förra året så somnade jag och J innan 12-slaget, jag var gravid i vecka 25 och så skulle J spela Winter Classic match i NY mot Rangers så vi däckade rätt tidigt. Inte fy skam det heller, var sak har sin tid så det kommer bli mysigt att om några år se tillbaka på alla Nyårsfirande jag och J haft ihop och jämföra lite, man kommer se tydligt vilka år jag kommer vart preggo och när vi kommer haft småbarn. Mysigt. Det är ju så livet ser ut! Jag ser ändå fram emot att vi kommer vara ”klara” med småbarnsår osv när vi är typ 33 (J typ 30 haha) och kunna vara mer spontana då än nu, förstå så mycket år vi har framför oss ihop med äldre barn sen. Kan inte låta bli att tänka på det!

Hoppas ni alla hade ett fint nyårsfirande. Jag tycker Nyår är så överskattat, det är bara mysigt att vara omkring människor man gillar. När J har pensionerat sig från hockeyn ska jag se till att vi är i fjällen varje år typ, det var tradition när jag var liten. Älskade det, skidor och underställ, brasa, snö och så nyårshäng!

Här bodde vi. Vi fick faktiskt en riktig lyxmorgon, Frasse sov med oss till 9.30. Tackar för det, bra start på första året!

 

Boysen <3

Fina Brodinfamiljen <3

Trött Frasse. Jag ska faktiskt tala om att Nyårslunch är riktigt nice på Nyår, det körde vi även på Balthazar i NY för några år sedan och stämningen är sådär pirrig, förväntansfull och härlig. Man känna att något ligger i luften.

Jag körde skagen och sedan köttbullar, riktiga klassiker! Jag delade mitt mos med Frasse, det är det bästa han vet typ. Slank också ner lite gino som J beställde, han är inte så förtjust i att dela men jag talade aldrig om att vi skulle dela så det gick ganska bra haha.

Hur gulliga är dessa små då!

Toppen är från Sandro.

Vi såg raketerna från vårt fönster. Så fint!! Bilden var ju inte så fin dock.

Och så livets kontraster. Idag blev det broccolisoppa och knäckisar. Sjukt gott det med. Idag blir det soffan hela dagen. Det är som att man har dragit ur en kontakt ur mig, ledigheten gjorde mig både sjuk och overkligt trött!!

Så har Frasse fått gunga. Det är succé numera!

2 reaktioner på “NYE 2018/2019”

  • Anonym skriver:

    Nej för tusan, va spontan NU och passa på medans ungen är liten. När de är lite större (mina är 6, 4 och 0 år) är det helt omöjligt att va spontan. Vi har provat att fira med andra barnfamiljer, vänner utan barn, släkten samt bara våran familj. Och jag måste säga att de bästa har varit när vi bara varit vår familj, hemma och
    hämtmat. Haha! Som du säger, var sak har sin tid. Nästa gång vi kommer att kunna vara spontana och klara med småbarnsåren blir väll när vi är typ 45 (är 31 år nu). Har börjat inse att ordspråket som lyder ”små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer” stämmer🤪 Ujujuj, haha! Gott nytt år!

  • Anonym skriver:

    Recept på soppan? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.