Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:23 | January 3, 2019

Bedroom, guest room and living room. Curtains made our home complete!

Igår var MyWindow här och monterade våra gardiner vi väntat på ett tag. Jag har inte varit sådär supermycket för gardiner och tänkte till och med att det kanske inte ens behövdes i vårt vardagsrum men i sovrummet var det givet eftersom vi behöver något att dra för så vi får det mörkt där inne. Vi har sol morgon och kväll, helt underbart men inte en sommarmorgon 06.00!

Vi har fått ordning på det mesta i hemmet nu. Jag länkar allt jag har länkar till här i inlägget. Det enda vi väntar på just nu är ny sänggavel som min fina vän Bisse designat. Den kommer passa så himla bra. Jag bestämde mig först för en mörkgrå sammetsgavel i samma ton som gardinerna och överkastet men ångrade mig till en ljusbeige, ungefär samma färg som vi ha rnu. Tror det blir super! Nu matchar ändå sänggaveln och gardinerna. Vi satsade på mörkgrå sammetsgardiner ihop med tunna vita linnegardiner. Gardinerna sitter bakom stuckaturen, det ser så lyxigt ut och det är Louise (Stylebylojs) grymma idé. Jag har alltid velat ha en hotellkänsla i sovrummet och nu tycker jag äntligen att vi lyckats!

Heltäckningsmatta Sthlm kvm, Takpaneler och stuckatur Dcor länk till panelerna HÄR, stuckaturen HÄR, Gardiner MyWindow, Färgkod på väggarna har Stylebylojs, Sängkläder Ogland, Överkast Sleepo HÄR, kuddar Oscar & Clothilde HÄR, Sängbord Ruth & Joanna HÄR, Lampor Zara Home, pallen kommer från Åhlens.

Frans säng hittar ni HÄR. 

Garderoben är platsbyggd, stommen är från Ikea och så har vi valt handtag och målat om dom. Tycker det är så fint när man bygger in garderoben i stuckaturen.

I gästrummet som ska bli Frans rum till hans ettårsdag, vi har verkligen nyttjat gästrummet! Just nu har vi en dubbelsäng där inne. Vi är så nöjda med våra sängbord från duktiga ByCrea, vi har valt designen helt själva, färgerna och detaljerna så som färg på knopparna och skinnet på tidningsstället osv. Spana in hennes hemsida HÄR. Ni kan gör allt från egna sängbord till barstolar och andra fina stolar/fåtöljer. Lampan kommer från Ruth & Joanna HÄR.

Eftersom man ser både köket och vardagsrummet när man är kliver in i vardagsrummet från vår hall så är det viktigt tycker jag att köksfönstret och vardagsrummet är enhetligt och passar ihop. Jag har haft matchande lampor där tidigare och nu kör jag matchande ljusstakar. Nu igår fick vi upp vita linnegardiner i båda rummen och vi valde att sätta fästena enda upp i taket för att man ska uppfatta rummet som så högt i tak som det faktiskt är, när man sätter gardinerna från fönstrenas högsta punkt ser rummet mindre ut upplever jag.

Soffan heter Colorado och kommer från Vasahem HÄR, lampan från Vasahem HÄR, sidobord till höger Ruth & Joanna HÄR, fåtöljer i skinn Newport HÄR, drinkvagn Vasahem, tavlor Arteme, Vardagsrumsbord Posh Living HÄR, Matta Jab (du kan beställa efter egna mått) från Vasahem HÄR. Om ni undrar över några inredningsdetaljer är det bara fråga!

Vita linnegardiner ger så fint ljus. Vi hade takstuckatur men Louise har hjälpt oss med färgkoden och stuckaturen på väggarna som gjorde rummet till något ut över det vanliga! Det blev så mycket roligare än vitt. I köket har vi samma färgkod på våra köksluckor så det blev enhetligt vilket vi ville eftersom köket och vardagsrummet sitter ihop.

Köket har ni sett mycket av tidigare och nu sitter även gardiner uppe som sagt. Jag ska dra isär dom men ville visa hur fina dom är. Hela vårt hem blev så mycket mer ombonat och rummet ekar inte lika mycket längre. Våra lampor i köket kommer från Gubi och finns på Vasahem, spegeln är från Gubi från Vasahem, köksbordet från Hubsch från Sleepo, stolarna heter “Thonet” från Trendrum och underläggen från Newport runda HÄR och fyrkantiga HÄR.


8 kommentarer8 kommentarer om “Bedroom, guest room and living room. Curtains made our home complete!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är det färgen champagne du har på mattan från Jab? Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Hej,

  Vart kommer stolarna från i vardagsrummet?
  Tacksam för svar.

  Reply
 • Fantastiskt vacker hem ni har!

  Reply
 • Mysigt <3

  Reply
 • Vad heter väggfärgen i vardagsrummet? 😍

  Reply
 • Fint!!!

  Vart kommer fjädern på nattygsbordet ifrån?

  Reply
 • <3

  Reply
 • Vilket otroligt fint hem 😍
  Har en fråga om bänkfläkten i erat kök, är ni nöjda med den? Ska snart renovera köket o funderar på en sådan. Tack 🙏🏼

  Reply