Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:55 | January 6, 2019

Browfelicia

Lite skönhetssnack såhär en söndag! Jag har ju typiskt skandinaviskt hår, lent och tunt. Mina bryn har alltid varit ganska mörka av sig själv till mitt ganska blonda hår men rätt glesa och tunna.

Jag började gå hos BrowFelicia för tre månader sedan och har sedan dess inte fått röra mina bryn själv, rätt jobbigt ibland när dom växt ut och jag bara velat plocka dom. Men nu, 3 månader senare är dom mycket fylligare och formen är så mycket finare.

Hon har låtit mig spara ut efter en form hon tycker passar mitt ansiktet, färgat lite lätt och format samt vaxat och klippt. Jag är så himla nöjd. Nu behöver jag knappt fixa eller fylla i dom längre när jag sminkar mig. Så ett tips i skönhetsväg – låta ett proffs styra upp dina bryn! Brynen gör så mycket för ansiktet.

Före:

Efter:

  

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här