Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:30 | January 7, 2019

Cancergalan

Nu ska jag och J iväg på Cancergalan. Jag har aldrig varit där förut men tittar alltid på den så när jag fick inbjudan kändes det som en så viktigt gala att delta på. Jag kör vattenfast mascara och känner att gråter jag hela galan så är det så, det är ok. Alla har vi någon i vår närhet som har drabbats och det är verkligen en så fruktansvärd sjukdom som drabbar allt för många, för tidigt dessutom.. Min låtsasmorfar gick bort i cancer. Den tiden kändes så hopplös, när det är för sent och det inte finns något att göra..

Men, forskningen går framåt och det är ju enormt häftigt att få se det svart på vitt så som man får göra sådana här kvällar. Det går ju verkligen att bota så mycket mer nu. Helt fantastiskt!

Jag har varit och sprayat mig, piffat håret och fått hem en superfin kostym jag ska bära. Ni ska få se den mer sen! Ville bara säga hej till er <3 Tittar ni ikväll?


6 kommentarer6 kommentarer om “Cancergalan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här