Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:15 | January 9, 2019

Cancergalan

I förrgår visade jag er att Therese fixat mitt hår inför Cancergalan, strax efter det var det min tur att sminka mig. Gillar ni sminkningen? Jag funderar ju på att börja med Youtube nu när jag filmat klart Playmakers, hade ni velat ha en tutorial?

Mamma och pappa kom hem till oss och passade Frans ihop med Linn så jag och J hade date night. Vi åkte mot Annexet och eftersom J spelar i DIF kunde vi parkera där, dom tränar ju på Hovet. Här är vi <3 Vi var lite tidiga, det är man alltid med herr Josefson så vi tog ett glas innan där även Vickan och Alex joinade. Så kul!

På minglet innan galan började träffade jag nästan hela mammagruppen, vi saknade bara Bisse! Här är jag, Vickan, Alex och Ida. Så färgglada. Vi försökte ta en jäkla massa bilder men det var svårt haha, mina ögon härjade pga blixten och jag såg skel ut på dom flesta bilderna haha. Fick oss i alla fall ett gott skratt!

Ja ni ser ju, blixten var strulig för mina ögon haha. Här är jag och J <3

Jag bar en kostym från Marville Road. Kavaj HÄR och byxor HÄR. J bar en kostym han sytt upp i Usa, ni är ju en del som brukar fråga vad han bär också hehe.

#tillsammansmotcancer

Och sedan slog vi oss ner. Vilken kväll, jag var nervös innan. På alla platser låg näsdukar och den kom minst sagt till användning. Så mycket känslor, så mycket orättvisa och sorg men också en massa hopp för framtiden. En så viktig kväll, jag är så glad att vi gick även fast jag hulkade i omgångar. Fy vilka livsöden en del människor har, det var så fint att se många av dom som delade med sig av sina historier där, det var deras kväll <3 Om vi alla bidrar med något kan vi se till att våra barn kanske slipper fundera över en så hemsk sjukdom som cancer, det vore ju helt fantastiskt. Jag är månadsgivare, bli det du med! Vi alla känner någon som har drabbats och om forskningen fick in tillräckligt mycket pengar så skulle vi kunna bota ännu mer än vi gör idag och tänk då vilka enorma framsteg som gjorts. Det är så viktigt! Tack Cancerfonden och TV4 för en fin och minnesvärd kväll <3


3 kommentarer3 kommentarer om “Cancergalan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är bara såå söt!! Hur gör du kvinna haha!! Ja wow vad cancer påverka så många, så fruktansvärt. Hoppas att det en dag komma finnas en botning. Kram!

    Reply
  • men tack fina. jag hoppas också det <3

    Reply
  • Hej Sanne! Har mailat dig gällande youtube 😍 Mailade till [email protected] – Hoppas det blev rätt!

    Reply