Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:24 | January 13, 2019

Sundaze

Då var det söndag, helgen har bjudit på myskväll i fredags (min mun har värkt vill jag tala om) och igår kom min vän Denise hit som jag känt i 7 år nu!! Vi var med i Miss World tillsammans haha, det kanske inte är något jag pratar högt om men jag tänker att det är ju sanningen så.. haha. Vi hittade varandra i alla fall där och vi har känt varandra och hörts och umgåtts sedan dess. Nu har Denise och hennes familj flyttat till Stockholm från Halmstad och jag ville så gärna att dom skulle få en härlig första helg i Stockholm så först bjöd jag över henne på Lorentz, hennes son på kaffe, småkillarna lekte så gulligt och vi pratade om allt möjligt, som vanligt. Vi båda är pratglada! Efter det tog jag med hela lilla familjen på Djurgårdsmatch där vi käkade och tittade på matchen som DIF vann medan vi jagade dom små. När matchen var slut sågs vi sedan hemma hos oss och åt sushi och hängde i soffan medan småkillarna sov. Nu hoppas jag när dom åker hem till Halmstad att dom ser fram emot att åka tillbaka hit! <3 Tycker det är så roligt att dom flyttar upp, jag har faktiskt inte alls särskilt mycket vänner med barn här i Sverige så det är jättekul att Frans och Lorentz också kommer ha roligt ihop, dom lekte så fint igår!

Här var i fredags när jag låg i soffan med inställda planer och tyckte synd om min mun.. Frasse satt och tittade på Bolibompa baby, han älskar det

Här har vi lite bilder från igår. Kolla så söta killarna är!

När vi var borta i NHL så hade dom flesta barn, många var väldigt unga men det kryllade verkligen av bebisar så när vi bodde där borta kändes det verkligen aktuellt med barn och så när vi flyttade hem nu i våras med Frans insåg vi att vi inte alls har så mycket vänner med barn här hemma. Men, det brukar ju komma med tiden =)

Nu är J och tränar och Frans sover, jag sitter med datorn i knät framför Nyhetsmorgon med en kall kaffe som står på fönsterbrädan bakom mig. Att dricka kallt kaffe har jag vant mig vid sedan Frans kom! Jag sitter här och planerar veckan, jag har ganska mycket planer denna veckan men bara roliga saker. Att det är söndag idag känns för mig som måndag, J är ledig i morgon så han sa i morse “i morgon kan väl vi ha söndag” ja, svarade jag med att avbrott när jag ska och fotas för en tidning vid 14 annars kanske vi kan ha lite söndagshäng, jag ska bara jobba med några småsaker idag för att make it happen.

Denna veckan bjuder på mitt första PT-pass, hoppas Frans gillar att leka där! Har ni testat Minisats? Jag ska fotas för en tidning, filma ett stort jobb på tisdag med ett superstort märke, jag ska ha mammahäng med My en kompis jag lärde känna i Sundsvall och även ha mamamhäng med lilla “mammagruppen” hemma hos Bisse och på fredag ska jag på Ellegalan. En superkul vecka! Jag har också tänkt att köra ett storkok ikväll trots att vi får gäster, jag ska smita undan och koka lite potatis, palsternacka, sötpotatis och sådant och göra lite purén och frysa in till Frasse, han är ingen storätare och inte superförtjust i burkmat…. Han verkar gilla hemlagad mat bättre, satan. Bara börja laga!

Här nedan har vi en bild från i fredags när jag kickstartade helgen med en massage. Världens underbaraste massör, vi pratade allt från vad man känner att livets mening är till att jobba första året med bebis till spöken. Så bra energi hade hon och jag ska boka en tid snart igen! Det första hon frågade mig var “Har du alltid varit sne i ryggen?” Nix. Jag fattar nog var det kommer från… Tack Lillis som sitter på höften jämt. Nu i morgon börjar projekt, bygga stark kropp igen.


5 kommentarer5 kommentarer om “Sundaze”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här