Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:10 | January 31, 2019

Airport

Nu sticker jag till Köpenhamn! Sitter och väntar in Bisse som snart är här. 24 timmar i Köpenhamn ska bli så himla kul!! Det känns annorlunda att inte hålla koll på Frans, jag sitter och dricker kaffe i lugn och ro och har bara packning till mig själv! Så lustigt. Frans är med sin favorit Linn <3 fick just en video på en kille som var megaglad när han vaknade upp bredvid sin moster!

Vi ses i CPH!

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Airport”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja det är lite konstigt när man är utan sitt barn första gången, försök att njuta och inte oroa dig. Du kommer komma hem med ny energi och det är så värdefullt 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram

  Reply
 • Tack snälla 🙂 känns bra hittills! <3

  Reply
 • Hur känns det att alltid behöva fixa barnvakt? Att det aldrig är pappan som är ensam med sitt barn? 🙂

  Reply
 • Han är hemma ofta med Frans 🙂 men nu när han har säsong och för tillfället har bortamatch är jag väldigt tacksam över att moster kan vara med Frans. När Jacobs säsong är över i ca April är han hemma mest hela tiden så man får hitta de som passar ens familj bäst. Vi har ju speciella yrken 🙂

  Reply