Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:57 | February 3, 2019

This weekend

Denna helgen har varit den mysigaste på länge faktiskt, trots omständigheterna i vår släkt så har den varit så himla himla mysig. Jag kände mig verkligen så glad över denna helgen idag. I fredags när jag landade från Köpenhamn kom jag hem till mamma, pappa min syster och Frans. Alltså min syster är ett geni när det kommer till bebisar för att inte ha barn själv, hon är verkligen född till att bli mamma, det är ju väldigt många av oss men jag kan inte förstå hur det faller sig så naturligt för henne. Frans var ju med henne dom 24 timmarna jag var borta och jag var inte orolig en gång, dom hade dessutom haft det så himla bra <3 Så glad! Hur som, kom hem till hela ligan och så lagade vi tacos och myste i soffan.

I lördags kom farmor och min kusin Lisa upp också så fixade vi alla i Linns lägenhet hon flyttat in i nu igen, hon har en köpt lägenhet supernära oss som hon hyrt ut men nu när jag anställda henne flyttade hon tillbaka till Stockholm nu efter en tid i Eskilstuna. Så mysigt att vi bor så sjukt nära!!! En dream come true. Om jag någongång måste göra ett ärende kan jag bara droppa Frans där, vi kan köra massa middagar när jag är ensam (annars med såklart) och så kan vi ha stående söndagsmiddagar tex hos någon av oss, för att inte tala om hur smidigt det är när vi jobbar ihop, nej hörre ni, för bra för att vara sant. För våra föräldrar med. Så, efter ett par timmar i Linns fina lägenhet var det klart. Så himla kul och det blev så bra! På kvällen var vi alla här hemma, jag lagade pizzan nedan på blomkålsbotten, receptet hittar ni HÄR och så hejade vi på J’s match, skrattade, tittade Sommaren med Göran och hade det så himla mysigt!! Så roligt att umgås med familj och släkt, för lille Frasse också som får så mycket uppmärksamhet.

I natt sov vi alla lite där det passade, i vår säng sov jag farmor och lille Frassen. Supermys! I morse när vi alla hade ätit en lång frukost anslöt till sist J som jag inte sett på många dagar. Vi hade planerat spa på Grand Hotell så vi begav oss ut i snön och fick skjuts dit.

Vi var så taggade, lite kvalitetstid och spa. En drömsöndag skulle jag säga! Jag var inte så stiligt klädd insåg jag när jag kom till Grand, haha…

MEN! Desto finare bikini, från ByMalina, diademet kommer också därifrån. Deras sommarkollektionen är något utöver det vanliga ska jag tala om, HERRE min gud så fin den är. Spana in kollektionen HÄR.

Vi badade en liten stund och sedan körde vi parmassage i 90 minuter, alltså nu snackar vi. Det var så skönt så att jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden. Jag gillar inte ens massage sååå mycket men detta passade mig, det var sådan “harmonimassage” och inte så hårdhänt.

Ikväll hade vi vänner över på middag, Linn var här och vi planerade veckan och gick igenom jobb och nu ligger jag med magen på datorn, Frans sover och J tittar Suits. Dags att sova snart men gud vad glad jag är att vara hemma med min lilla familj, det pirrar nästan i magen sådana här tillfällen, jag älskar dom enkla kvällarna hemma med killarna. Godnatt!


1 kommentarerEn kommentar om “This weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Haha “ligger här med magen på datorn” har svårt att se hur du får till det efter bikinibilderna men får lust att testa själv med min nyförlösta mage 😂

    Reply