Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:25 | February 4, 2019

Frans teething and new hair talk

Vaknade 03.00 i natt när Frans ville äta av att han var jättevarm, tog fram tempen, gav honom alvedon och sedan somnade han gott igen. Det lustiga var att han var supervarm men satt och skrattade och när vi släckte lampan och sa att det var sovdags så låg han och klappade händerna haha. I morse när vi vaknade var han fortfarande varm, i natt hade han 38.8 men det hade gått ner lite i morse men fortfarande klängig, känslig och lös i magen. Jag kände direkt att det är tänder på g, jag vet att doktorer och forskare säger att det inte finns ett samband mellan tänderna och feber / förkylning / diarré men 9/10 föräldrar jag pratat med har upplevt samma. Jag tänker att det kanske bara är så enkelt som att immunförsvaret blir sämre bara därav sjukdomar i samband. Jag kikade i hans mun och det har spruckit i överkäken samt ser det ut att vara en till på g nertill, hur gulligt med fler tänder? Kommer se så mycket äldre ut med framtänder! Hur som helst, ställde in alla mina planer idag + i morgon och har haft Frans i min famn mesta hela dagen.

Fick upp en bild på Facebook som var tagen för 4 år sedan. Detta var för en plåtning med Veckorevyn och jag minns att jag var supernöjd med sminket. Det slog mig i alla fall då att – jag har hållit på med detta ett tag nu, jag har varit med i branschen en tid!

Lille kraken <3

Sådan lyx! Min frisör och vän Therese Frieberg kom hem till oss och klippte mig och J idag. Vilken lyx va? Blev i vanlig ordning nöjd!

Nu är J och Frans och handlar middag, jag fick lite egentid så jag sitter och äter ostmackor och tittar på Efter fem.


5 kommentarer5 kommentarer om “Frans teething and new hair talk”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Varifrån är din fina tröja på sista bilden?

  Reply
 • Använder du fortfarande hairtalk?:)

  Reply
 • Tror det var på din instastory som du hade på dig en vit spetstopp häromdagen, vart kommer den ifrån?? Så fin!!

  Reply
 • Underbar stickad tröja! Går den att få tag på?

  Reply
 • Jag har fått lära mig att det är tvärtom – man kan få feber diarré av tänderna

  Reply