Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:31 | February 10, 2019

Date night

Innan barn sa jag och J att vi skulle ha en date night i månaden, blev inte ritkigt så. Men när blev livet som man tänkt sig? Dessutom så njöt jag inte av att vara ifrån honom när han var mindre, nu kan jag verkligen njuta när jag är iväg och kan släppa allt kring honom för en stund. Tidigare ibland var de nog mest för att ”jag borde” ha lite egentid men så kände jag ibland att jag var på fel plats. Man lär sig! =)

Hr som helst. Frans har varit febrig men i torsdags var det lugnt och jag kände att jag och J behövde lite egentid efter tuffa nätter och fullt fokus på liten så jag smsade honom.

Sedan gjorde vi oss redo. Jag orkade inte piffa håret så körde på en slarvig knut!

Spexade till det hela med lite eyeliner, det sker inte varje dag!

Här har vi dejten!!

Pussade Lillis hejdå!

I vanlig ordning när jag inte vet vad jag ska ha på mig åker mina egendesignade skinnleggings på, matchade med sidenblus från Frame och stövlar från Mango.

Sedan begav vi oss!

Dessa stilettklackar var inte så lätta att gå i här i ett ishalt Stockholm!

Började med en drink på nyöppnade Arnolds!

Sedan åt vi middag på Bardot och hade det supermys! Avslutade middagen med en osttallrik och så hade jag halsbränna på natten haha, jag kan få det ibland när jag äter ost sent på kvällen och jag åt inte lite ost utan typ 5 olika helt ensam med J åt dessert. Gott var det i alla fall. Och så var det en supermysig kväll! <3 Vi pratade om allt mellan himmel och jord, pratade om hur tajmingen var så bra när vi träffades när det kommer till vad vi sökte hos en partner och att utan att vi visste om varandras önskan så var det kanske just det som avgjorde att det blev vi. Jag visste ju inte vad han letade efter men så var det just dom sidorna hos mig som klaffade.. så viktigt ändå. Vi var verkligen båda var redo för varandra. Och så blev de ju en del snack om Frans haha. Är ni bra på date nights? Är ni bra på att ta er den tiden? Berätta!


4 kommentarer4 kommentarer om “Date night”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • <3

  Reply
 • Vi har en 3-månaders och ska ha vår första datenight nu på torsdag. Jag längtar jättemycket! De här månaderna som nya föräldrar har vi blivit ett jätte bra team men jag saknar oss två. Så då känns det helt rätt att ta en middag bara vi två ❤️ Även om det troligtvis inte blir mer än 1,5h innan mammahjärtat börjar dunka efter den lilla som kommer vara hos mormor och morfar 😌

  Reply
 • Jag önskar att jag och sambon kunde ha date night men än så länge går det inte att lämna sonen med någon. Han är 9 månader och storgrinar fortfarande så fort någon annan än jag eller hans pappa håller honom. Kan jag inte ens gå på toa medan mormor passar honom så vet jag inte hur det ska funka att gå på date 😐

  Reply
 • Jag önskar att jag och sambon kunde ha date night men än så länge går det inte att lämna sonen med någon. Han är 9 månader och storgrinar fortfarande så fort någon annan än jag eller hans pappa håller honom. Kan jag inte ens gå på toa medan mormor passar honom så vet jag inte hur det ska funka att gå på date 😐

  Reply