Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:05 | February 11, 2019

Beauty products

Jag tycker lite ytligt kan pigga upp vardagen, så som nytvättade lakan, doftljus, härliga produkter. Här kommer tips på både nytt och gammalt.

Detta schampoo testar jag just nu! I like. 97 % naturliga ingredienser. Noughty är en hårvårdsserie som är full av hälsosamma ingredienser. Produkterna innehåller inga parabener, sulfater, petrokemiska produkter eller silikoner och kan användas av hela familjen – varje dag. Som ni vet ÄLSKAR jag sånt.

Nu testar jag nya ansiktsprodukter. Jag har börjat en behandling på salongen Doktor K och blev tipsad om detta märket, Skin Ceuticals och är supernyfiken på dom. Visste ni hur viktigt det är att boosta huden med antioxidanter? Antioxidanter är viktiga för huden i syfte att skydda den mot fria radikaler, som påskyndar nedbrytningen av cellerna och därmed även hudens åldrande. … Fria radikaler orsakar bland annat torr hud genom ökad fuktförlust, inflammation och ökad känslighet, försämrad elasticitet, vilket leder till rynkor och pigmenteringar. Så, nu är jag hooked. Dyrt som satan men huden är man ju rädd om. Så nu testar jag deras ansiktsrengöring som är en mousse, antioxidanterna, serum och en kräm som både är för dag och natt men också en dagkräm med hög solskyddsfaktor vilket jag alltid använder, jag är en sådan som alltid kör spf 50 så jag använder solkrämen som dagkräm, vilket den funkar som. Spännande! Hittills känns det mycket bra.

Ni är många som undrar över hur jag får det där “glowet” och det är väl en mix av mycket skulle jag säga. Ibland när jag bronzat mig hos Janina på Bronza som är helt MAGISK så får jag supermycket glow men också genom denna produkten!! Jag applicerar den i hela ansiktet innan jag sminkar mig, alltså magi. Glow deluxe!


2 kommentarer2 kommentarer om “Beauty products”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, och tack för bästa bloggen.
  En fråga, använder du by terrry serumet innan eller efter din dagkräm? Har alltid fått för mig att serum används innan dagkräm men kanske förstått helt fel 🙂

  Kram

  Reply
 • Hej!
  Kikade på ett youtube klipp som hette “familjemys i två dagar”, så snygg röd ärg på naglarna du hade där? Vilket lack och färg är det?
  Och vet du färgkoden i ert vardagsrum, ser helt magisk ut 🙂
  Vore så gulligt med svar

  Reply