Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:52 | February 17, 2019

New vlog

Här kommer en ny vlogg, jag filmade vår vardag i två dagar så för mig kändes det inte särskilt intressant kanske, jag tyckte det var svårt och tänkte att det kanske inte är så roligt att se? Men, det är vardag många av er önskat så här kommer det! <3 Berätta gärna vad ni tycker!! Och glöm inte prenumerera. KRAM!


3 kommentarer3 kommentarer om “New vlog”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur kommer det sig att du skaffat tandställning? Ser inte att du skrivit det nånstans? Du hade väl fina tänder innan?

    Reply
  • Kan inte du göra en makeup video på youtube (eller ett blogginlägg)! Jag tycker alltid att du är så fint sminkad☺️

    Reply
  • Super mysig vlogg som alltid❤️

    Reply