Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:29 | February 21, 2019

Days like this..

Efter en natt med fullmåne och en fullmånsritual med Josefin Dahlberg, jag ska berätta mer om det senare ikväll så sov jag och Frans faktiskt gott bredvid varandra. Han är ju precis som sina föräldrar en kvällspigg och morgontrött kille.

Här är jag och Frans igår, 10.00, livet. Finns INGET som slår att ha honom bredvid mig i sängen och ligga och nussa honom i nacken, att höra hans små gulliga andetag och se hur han ligger och har det så bra <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här