Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:27 | February 21, 2019

Fresh hair for spring

I måndag kom min frisör Therese hem till oss och fixade mitt hår, slingade, nyanserade och piffade. När mitt hår inte är slingat eller färgat på länge så blir det så svårstylat och snabbt smutsigt upplever jag, så fort det är nyfixat så är det som att hårstråna är lite strävare och det är lättare att få struktur på. Nu har jag i alla fall en ny vårfräscht färg! Jag blir alltid nöjd med Therese.

På lördag kommer en YT video upp där ni får se när hon fixade mitt hår samt svarade på frågor om mitt hår som ni fick ställa på min Instagram, allt ifrån vilka färgkoder hon använder till hur jag själv tar hand om mitt hår. Hoppas ni kommer gilla den!


4 kommentarer4 kommentarer om “Fresh hair for spring”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här