Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:10 | March 2, 2019

JJ 28

År 2009 möttes våra vägar, vissa kanske skulle kalla det en slump men jag tror det var meningen. Vi talade om för varandra rätt snabbt att vi skulle gifta oss en dag… (bilden är inte från 2009, vi tog inga bilder ihop då)

2010 avslutade vi det vi hade och du flyttade över till Usa. Hittade sedan tillbaka till varandra 2015 och 3 dagar efter vi sa att det var vi, att vi var ett par åkte vi till Hongkong utan att berätta det för omvärlden. Första kvällen talade du om att du älskade mig och härifrån hade vi verkligen båda bestämt att det skulle vara vi, alltid, oavsett.

Hade sjukt kul vår första sommar som par!

Jag flyttade in hos dig redan efter 2 månader tillsammans.

Du frågade tidigt om jag kunde tänka mig flytta över till NJ med dig, saker och ting föll precis på plats för mig i mitt jobb och jag kunde sköta allt online så vi valde att testa och det gick precis som vi hoppats på <3

2016 frågade du om jag ville gifta mig med dig och jag har nog aldrig varit så säker på något som när jag sa ja.

Såhär glad var jag efter att vi sagt JA på riktigt till varandra 2017 på Sundbyholms Slott.

Vi åkte på Honeymoon och bara mådde. Rött vin, sol, italiensk mat och massa kärlek, det kan ju inte bli så mycket bättre..

Strax efter fick vi veta att vi skulle bli tre och att det skulle komma en liten pojke till oss våren 2018.

Frans föddes under påsken 2018 i Buffalo och sedan den dagen var vi en familj <3

GRATTIS och skål mitt hjärta. Jag och Frans är gladast på jorden att vi har dig.


8 kommentarer8 kommentarer om “JJ 28”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni är ju verkligen så SJUKT fina tillsammans!! <3

  Reply
 • TACK <33

  Reply
 • Att hitta tillbaka till varandra efter 5 år, det är stort! <3

  Reply
 • <3

  Reply
 • Jag har följt dig ända sen Style by Tyra tiden och det är rätt så länge 🙂 Du har alltid varit så full av energi både i bloggen och i dina videos och även sett ut som hälsan själv, men i höstas när du flyttat till Stockholm så hände något. Jag känner inte igen den Sanne som jag följt i så många år, det känns som att du hamnat på helt fel bana just nu. Det här är inte du. Den personen du var när du var gravid kändes som att du verkligen hittat dig själv och du var inne på den mer spirituella vägen och verkade må så bra, och nu är du smalare än jag någonsin sett dig och du stressar runt i Stockholm och känns bara så långt ifrån den du var förr. Förlåt om allt det här låter elakt men jag saknar dig Sanne. Hoppas du hittar tillbaka innan du blir utbränd. ❤

  Reply
 • Hej! Ja det är ett tag 🙂 Vad lustigt att det är så du uppfattar det hela. Under min Style by Tyra tid så var jag supermager och stressad, har aldrig vägt så lite som då och vissa trodde jag hade ätstörningar för att jag blev så mager av all stress. När jag blev gravid mådde jag superbra, gick ju automatiskt upp i vikt såklart och började jobba med det inre, meditation och yoga och sådant. I höstas mådde jag ganska dåligt, kände mig stressad över att jag tappade vikt av amning, hade mycket jobb och kände mig otillräcklig men sedan dess har jag fått lära mig och jobbar med mig själv än någonsin 🙂 Och att du kommenterar att jag är smalare än någonsin nu är helt fel, jag kanske har blivit magrare i ansiktet efter att vi fick barn pga jag gått upp och ner i vikt, det är ju vanligt att man blir tunnare efter man fött barn och ammat, i allafall i min familj men nu känner jag mig superstark och vältränad så där har du nog fel 🙂 Jag har inte mycket jobb och har en skön balans i jobb nu och går och träffar min coach varje / varannan vecka och jobbar mer än någonsin med mitt inre och det spirituella som jag intresserar mig av <3

  Reply
 • Skönt att höra att du känner dig stark och fortfarande intresserar dig för det spirituella 🙂 men varför ler du aldrig nuförtiden? Det var liksom ditt signum förr att du alltid log på bilder och var så energisk i dina youtube videos.

  Reply
 • För att jag har tandställning 😀 Räls! Min läpp typ fastnar när jag ler så har lite svårt med det men när jag tar bort den i Maj blir det andra bullar! Tjoho! Och det med energin, jag tror bara jag är mycket säkrare och mår bättre nu så jag känner inte att jag måste sätta på ett “tjo tjim allt är bra” hela tiden utan vågar vara helt vanlig också 🙂 man har ju inte alltid 110 % energi och det känns skönt att våga dela med sig mer av det som är äkta.

  Reply