Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:48 | March 2, 2019

Lashlift

Jag gjorde lashlift här om dagen, jag gillar ju verkligen inre och yttre skönhet. Jag vill inte förändra varken min personlighet eller mitt utseende men man kan alltid finslipa lite och förbättra! Jag är ju superrintresserad av självutveckling men även av skönhetsbehandlingar. Jag är inte så mycket för lösfransar, i alla fall inte på mig själv trots att jag inte provat det då jag föredrar att när jag är osminkad, faktiskt kunna känna att jag kan gnugga mig i ögonen. Lashlift är en behandling du gör på dina egna fransar, det är en keratinbehandling som ger ett naturligt böj. Stephanie som gjorde behandlingen på mig var extremt duktig och utgick från mina ögon, mina fransar och mitt utseende vad jag hade passat bäst i så hon färgade fransarna och gjorde en böjning hon tycker passar mina ögon.

Se före och efter nedan, jag har ändå naturligt böjda fransar, i topparna men inte enda inifrån så jag är SÅ nöjd!!! Jag vaknar på morgonen och ser mycket piggare ut, perfekt när man inte orkar fixa sig så mycket. Ni kan boka HÄR.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här