Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:59 | March 2, 2019

Lou first bday

I måndags klev jag utanför porten och möttes av vårväder!! Hurra! Som ambassadör för Chimi bar jag deras Ginger #008, mina favvisar. Tog med mig Frasse på en promenix så han kunde få sova lite innan vi skulle på ettårskalas. Min fina vän Alexandra har nu haft sin lilla Lou hos sig i ett helt år. Helt otroligt. Frans och Lou var beräknade med några dagars mellanrum, dom båda skulle var beräknade att bli Aprilbarn men Lou valde att titta ut i Februari och Frans i Mars. Jag minns då aldrig när jag satt i familjerummet på en hockeymatch i Buffalo och såg att Alex hade fött, det var verkligen då jag insåg att jag hade en så pass utvecklad och stor bebis i magen. Så stort. Reality check.

Det var vår lilla mammagrupp som träffades. Ida, Bisse, Vickan, Alex och jag och alla kiddos. Det är så mysigt att ses och det blir också alltid intensivt, mycket barn! Tur vi alla har sådan förståelse för hur det är att ha en liten, ibland hör vi knappt vad varandra säger och vi får ta upp vissa konversationer om och om igen haha, det är hela charmen <3 Så glad för er!

Alex hade gjort såå fint och bjöd på massa gott! Grattis älskade lilla Lou och grattis till Alex och N för att ni nu varit föräldrar i et helt år, vilket jobb ni gör <3


5 kommentarer5 kommentarer om “Lou first bday”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vilken färg har du på dina solglasögon här? De är så fina 😀

  Reply
 • Sanne you look so good – ALWAYS! And you got such a beautiful smile – it’s really heartwarming! send you lots of best regards from Tyrol/Austria 🙂

  Reply
 • Det strålar som alltid om dig ☺️ Vilka snygga glasögon. Är det färgen berry black eller hunger black?

  Reply
 • Skrev fel ovan. Menar om det är berry eller ginger black?

  Reply
 • ginger 🙂

  Reply