Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:42 | March 13, 2019

All we have is now

Ikväll när jag gick hem så tyckte jag Stockholm var så fint, jag verkligen sög in det och så slog det mig att vi har det ganska mysigt i stan, trots att jag har börjat längta efter hus utanför stan. Hur som helst, jag såg framför mig när jag gick där i ett fuktigt och kallt men fint Stockholm att när jag kommer hem så kommer jag komma hem till killarna, äta en god middag och bara vara och kände verkligen efter en dag med plåtning och mycket känslor att “gud vad skönt” Där och då bestämde jag mig för att jag skulle vara i nuet nu ikväll. Att jag skulle njuta av vår lägenhet i stan och inte tänka och fundera på hur härligt det hade varit att köpa det där huset, jag bestämde mig för att jag skulle ta vara på nuet med mina killar och inte fundera över morgondagen eller fredagens begravning som jag tänker mycket på, utan ta det då. Jag bestämde mig för att enbart vara i nuet, för det är det enda vi har. Det enda som just nu existerar och vi kan kontrollera och fokusera på för att om jag njuter just nu då har jag med mig det hela livet. Det tycker jag är så underbart med barn, dom lever verkligen i nuet.

Men, vad svårt det är ibland, många av oss ältar en del men jag är en av dom som alltid är lite före i min tid i tankarna, jag svävar iväg och har bråttom och glömmer ibland att stanna upp och bara vara. För allt vi har just ikväll, är det vi har. Vi kan inte förändra det som varit och vi kan heller inte planera framtiden, för vi vet aldrig hur den ser ut. Alla dom riktigt starka minnena jag har, det är sådana där jag varit fullt närvarande, det är lite läskigt, att en hel del härligt har jag glömt bort just för att jag varit någon annanstans i tankarna.

Det är viktigt att stanna upp ibland, kom ihåg det <3 Just nu lägger J Frans och jag sitter i soffan och ville bara titta in och säga det. Nu ska jag fortsätta bara vara. Puss på er!

 


8 kommentarer8 kommentarer om “All we have is now”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Detta va precis vad jag behövde läsa just nu! Jag har konstant i flera dagar gått runt och längtat till jag är klar med plugget, tills jag har råd att köpa en större lägenhet och tills jag har en liten knodd. Men borde verkligen leva här och nu och njuta av att jag pluggar och kan styra all min tid själv och se charmen i att bo i en studentlya. Nu händer bara en gång och det är nu. <3

  Reply
 • Hej, vart kommer dina gråa jeans från som du hade i din senaste video till svarta klackar och vit stickad tröja? Kram

  Reply
 • Sen undrar jag även om din ullkappa kommer in igen? Vill så gärna ha en :-(..

  Reply
 • Finns den inte i din strl? 🙂 den kommer till nästa vinter igen!

  Reply
 • Rag & Bone 🙂

  Reply
 • Åh tack, du vet möjligtvis inte vad modellen heter🙈?

  Reply
 • Vart kommer det beiga diademet och tröjan som du bär på din senaste ig-bild? 😍😘

  Reply