Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:26 | April 2, 2019

Monday out in the sun

Jag har varvat ner hörrni. Jag klarar en del stress jag är väldigt stresstålig men man behöver ladda om. Jag och Linn, min syster och projektledare såg över hela April månad för några veckor sedan så allt är stenklart så att jag inte behöver jobba konstant utan dom dagar jag har jobb har jag barnvakt några timmar annars är det bara jag och Frasse-tid. Livet!

Igår sken solen in i hela lägenheten och jag bestämde mig för att en timme innan Frans långa nap (han sover oftast bara en gång om dagen) ta mig ut i solen och mysa lite och så skulle han få sova i vagnen. Sagt och gjort och vilken dag!!! Jag älskar våren. Våren och sommaren är mina årstider, helt klart. Höst, njae, vinter, njae.. men våren är helt oslagbar.

En liten matpaus innan sovstund.

Sedan däckade Frans skönt i vagnen och jag slog mig ner på Butiken och tog en smoothie och en kaffe och bara njöt av hur solen värmde. Min livscoach Filippa har just blivit mamma så hon kom ner och vi pratade bebisar, livet och sådant. Så mysigt <3

Sedan var jag på Öppna förskolan med Alex och Vickan. Vi var med på sångstund med kiddos och sedan fick dom leka! Frans tycker det är så roligt där. På vägen hem gick jag igenom Åhlens för att köpa en grej då fyndade jag denna vita tröjan på rea, gillar den.

Sedan fikade jag och J. Vi hade inte vår mest näringsrika eftermiddag och kväll igår, började med att klämma 3 varma bullar var till middag sedan åt vi samma sak som Frans till middag, köttbullar och snabbmakaroner haha. Inte så mycket energi men gott var det och det händer knappast aldrig!

Fick hem vår puff igår, vi var så trötta på att ha vårt vardagsrumsbord för att Frans först och främst sitter på det 100 gånger om dagen och gör sig så illa på kantena så nu får det bli en provisorisk puff tills vidare. Ursäkta stöket men det är verkligheten många gånger hemma hos denna lilla familjen =) Frans som somnade 19 igår och så låg jag och J och kollade på Hayu, först Very Cavallari (min favvorealityserie) och sedan fick jag honom att se nya Keeping up with the Kardashians efter haha. Somnade framför Bonusfamiljen i sängen vid 22. Frans var ju från han var 6 månader så sjukt kvällspigg och vi har inte haft någon egentid knappt alls sedan dess så nu har en helt ny värld öppnat sig för oss när han somnar mellan 19-20. DRÖM! Jag går hellre upp vid 07-08 än 09-10 för att han ska vara vaken sent jag behöver lite egentid på kvällen annars somnar vi och vaknar ihop, det har vi gjort länge nu och det har varit mysigt men när han bara sover en gång om dagen behöver man ett litet break för att få något gjort =)


3 kommentarer



3 kommentarer om “Monday out in the sun”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här