Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:13 | April 2, 2019

My Sunday

I lördags vaknade jag upp bredvid en ettåring och en 28-åring, båda mina killar sov så gulligt och efter frukost och lite lek började jag fixa i ordning mig, Frans sov nämligen i nästan 3 timmar och han brukar inte sova mycket på dagarna alls så jag hann duscha, sminka mig, välja kläder i lugn och ro och sedan till och med fika och ta en kaffe i lugn och ro. Den ni! Det är ju nu jag inser hur mycket mer tid jag hade när Frans var mindre och sov så mycket men det visste jag ju inte då.

Jag hoppade i en tröja från Mango och mina egendesignade kostymbyxor.

Såhär taggad på slutspel. Om DIF hade vunnit i söndags hade som varit klara för semifinal. Nu ska dom spela ikväll, tisdag i Skellefteå och vinner dom är dom vidare i Semi om dom förlorar ska dom spela en sista avgörande match på Hovet på torsdag. Herregud.. detta är inte bara för mina nerver. Som den optimist jag är hade jag nog nästan tagit ut semifinalplatsen redan i söndags haha!

Jag slängde ihop en sallad på det som fanns hemma medan Frasse sov..

Sedan som sagt fikade jag i lugn och ro. Det blev en hel morotskaka över efter Frans kalas den moffade jag och J glatt i oss. Morotskaka är för gott för att ha hemma!

Till slut vaknade Frassen så åt han lunch innan det var dags att dra på honom sin matchtröja. Jag jinxade nämligen slutspelet och gick in i shopen och beställde en ny “Pappatröja” några veckor innan slutspel för det tar lite tid att trycka den varpå dom ifrågasatte eftersom inte slutspelsplatsen var given men jag var helt säker på att dom skulle gå till slutspel!!

Åkte och mötte upp vänner på Hovet, stämnigen gick nästan att ta på, det var verkligen svajigt i luften. Men för Frans kändes det lugnt ser det ut som, han chillade rejält på hyllan haha.

Hem kom kom vi efter en tung 3-2 förlust. Nya tag ikväll hörrni!


1 kommentarerEn kommentar om “My Sunday”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här