Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:19 | April 5, 2019

Extra bed.

Nu ni, nu ska ni få höra på något jag är så nöjd med. Frans rum var ju tidigare ett gästrum och vi kände att vi kommer sakna gästsängen, det är ju så bra att ha en extrasäng och vi hittade ingen bra lösning på det, jag ville inte ha en bäddsoffa i Frans rum och heller inte en 90 säng för det vore bättre med en större säng om tex mamma och pappa sover kvar vilket händer då och då.

Så, har ni hört talas om ett sängskåp? I min lilla lägenhet jag hade i Marina Del Ray i LA hade jag en sådan ett sängskåp och det var superpraktiskt så när jag hittade detta från Furniturebox som endast är 46 cm djupt, dvs typ inte tar någon plats alls så kände vi JA för när du väcklar ut sängen så blir det en 1.20 säng, ändå sjukt bra? Ni hittar sängskåpet vi har HÄR

Om ni vill härmas eller köpa något annat fint på Furniturebox, använd min rabattkod SANNEALEXANDRA10 för 10 % rabatt på hela sortimentet (även nedsatta priser) Koden är giltig fram till 5/5.


2 kommentarer2 kommentarer om “Extra bed.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här