Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:59 | April 15, 2019

Denim dress and sneakers

Hur fin är denna outiften? Jag har precis hittat hemsidan meandthemet och hittar för mycket fint, jag låg och tittade på massa fina plagg igår kväll jag vill lägga i min varukorg. Jag har fixat en rabattkod till er på 25 % ange midseason i kassan så får ni 25 % på allt utom reaplagg. Hör ni så bra!!! Kolla sajten HÄR.

Här står jag i min nya jeansklänning från ett nyfunnet märke Nanushka, spana in deras grejer HÄR Direktlänk till klänningen HÄR

Skorna kommer vara lika fina till träningstights som till jeans och som ovan till klänningar, så användbara och fräscha! Dom är från IRO, spana in allt fin från IRO HÄR.


1 kommentarerEn kommentar om “Denim dress and sneakers”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilket märke kommer klänningen från? 🙂

    Reply