Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:08 | April 15, 2019

Lately

Att kika igenom lite telefonen gör alltid mig påmind över vad jag gjort. Låt oss ta en titt på senaste veckan och det jag hittade i kamerarullen!

Jag var och träffade Bisse och Emilia för en lunch på Broms. Bisse fyllde år så jag köpte med mig luktärtor! SÅ härlig lunch och energin bara sprudlade. Bisse hade med sig änglakort hon hade köpt åt mig, hur fin är hon? Så gullig. Både Bisse och Emilia är också lite spirituella så vi har verkligen hittat varandra där efter att jag och Bisse var på ett event för Bindefeld när Emilia höll i en silent yoga klass och jag vi blev helt frälsta och satt kvar efter klassen och pratade med henne.

Jag åt en risotto med sparris och parmesan, helt magisk var den!!! Och så drack vi bubbel och pratade om livet <3

Förutom det så har jag tränat, hårt!! Min PT kör verkligen hårt med mig och jag tycker det är så kul och så himla härligt att känna mig så sjukt stark. Jag har aldrig varit så stark som nu!!

Jag har köpt en ny tröja från Whyred. Älskar benvitt och älskar ribbat.

Jag har varit på inspirerande Isabellas middag med Clarins på Diplomat med ett härligt gäng tjejer!

En supermiddag i vanlig ordning när Isabella styr upp! Fick lov att fota denna vackra blombuketten. Jag ville sno med mig den hem men denna gången fick vi sno med oss härligt smink från Clarins hem, har vi inte alla en relation till Clarins? Jag förknippar dom med deras läppglans!

I fredags höll jag i en liten intim middag med appen Maitres. Jag tycker denna appen är genialisk! Det är främst en app som är unik för sin betalningsfuntkion, tänk uber, du kommer in på restaurangen, äter och sedan går du så dras det pengar från ditt kort, Så smidigt. Folk har ju mer bråttom nu för tiden och denna appen är grym. Du har platsfunktioner så du ser vilka restauranger du är nere, du bokar bord smidigt och kan chatta med hovmästaren (smidigt när man kommer med barnvagn) du går bara därifrån när du ska betala och om du ska splitta nota är det bara klicka på dela nota så slipper du mecka med alla kort och så sparas alla kvitton och du kan ha fler kort. Om du gillar appen, ladda ner den och använd min kod SANNE100 så får du 100 kronor att äta för.

Här är jag och fina Nicole <3

Här har vi hela ligan, vi åt gott och satt och pratade från 19-01, helt galet!!! Då har man det bra.

Vi åt allt från ostron till tryffelpasta, ljuvligt. Och just ja, vi åt på Bardot. Älskar!

Jag, Vickan och Alex har en smskonversation som går varm med mycket barnsnack och efter att dom båda sa att deras tjejer dricker välling ur flaskan själva så testade jag och det gick ju finfint. Typ det gulligaste jag sett, jag och J säger det jämt att allt Frans gör är det gulligaste vi vet.

Min farmor var här i fredags och var barnvakt till Frans, så himla mysigt. Tänk att han får umgås med henne så mycket, så mysigt, jag minns ju hur jag älskade att vara hos henne och farfar, det var bland det bästa jag visste så jag är så glad att hon kan passa honom <3 I lördags efter att hon sovit kvar var vi nere på stan då köpte hon dessa vackra blommorna åt mig, har ni sett något finare?

Vår!! Kudden är ny från Layered och symboliserar “Law of balance” fint tycker jag. Du hittar den HÄR.

Jag och Lillis har gosat. Bästa jag vet!!

Och så har jag köpt nya koppar från HM Home, länk HÄR.


8 kommentarer8 kommentarer om “Lately”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här