Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:28 | May 6, 2019

Pris och DIF-bankett

Igår hade vi bankett med DIF, säsongavslutning, det var så fint och bra uppstyrt, sådan underbar kväll verkligen! Jag älskar verkligen Djurgården och alla inblandade <3

Innan vi åkte till banketten var vi i TV4-huset för att J skulle få pris som årets MVP. Ja, så där satt jag i Malous soffa och var stolt som en tupp när J blev intervjuad. Han är så lugn och fin. Jag pratade med J’s lagkamrat igår om att han tyckte att det märks så tydligt när J inte är med, han visar vägen på ett fint sätt, han är inte den som pratar men han visar vägen genom sina handlingar och så är han verkligen som person, i vår relation också, han är inte den som pratar och berättar hur man borde göra eller hur man borde vara utan han bara är så himla bra själv så han får mig att vilja vara lika bra. Vilken fin egenskap. Det var första gången jag kunde förstå hur han skulle kunna vara som lagkamrat, jag känner ju inte “hockeyspelaren” Jacob jag känner ju honom på ett helt annat sätt men igår fick jag verkligen svart på vitt hur hans personlighet syns igenom även i det han gör.

Tack för en fin kväll alla inblandade, jag kommer alltid minnas den!!


2 kommentarer2 kommentarer om “Pris och DIF-bankett”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här