Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:24 | May 13, 2019

Im so happy!

Jag är SÅ glad. Vi har åkt till mamma och pappa och deras lägenhet i Spanien och det är helt underbart. Äntligen är vi här. Jag minns hur vi pratat om ”tänk när vi är i Spanien när Jacobs säsong är slut” och här är vi nu. Det var sååå gulligt att de Frans bli så glad över att träffa mamma och pappa (mormor och morfar) han sträckte glatt ut armarna åt dom båda och har gosat som tusan med dom!

Vi klev på planet 20.00 (tänkte att det är Frans läggtid) så när vi klev på somnade han i min famn sedan vaknade han när vi skulle landa och gosade med oss. Att flyga med Frans har gått så himla bra varje gång, ett tips är ju att flyga senare om dom är i den åldern dom inte vill sitta still. Tips till alla er föräldrar som ska flyga med era barn, låt det bli som det blir och behåll lugnet. Om bebisen / barnet blir ledsen så får det vara så, ifall någon reagerar är det deras problem. Känn lugnet <3

Nu har vi varit här i två hela dagar och Frans älskar att vara på semester. Jag tänker tillbaka på semestrar när jag var liten och det var det bästa som fanns, jag tror att mycket av det ligger i att man fick släppa rutiner för en stund och ens föräldrar var så mysiga haha! Så känner jag att jag vill att Frans ska känna när han blir större, att semestern är mys x 100! Vi släpper alltid på alla rutiner när vi är på semester, jag vet när Frans är hungrig och han får sova när han sover. Vi går ut och äter om vi känner för det men vet att det inte är det bästa Frans vet så jag har inte så höga förväntningar, hade Frans tappat det skulle jag bara gå hem. Man får modifiera, göra det enkelt för sig själv! Inte ha samma förväntningar som när man reste utan barn, jag tycker det är såååå mysigt. Alltså Frans på semester är life!

Idag kommer pappa J hit. Som jag saknar honom!!!! Han har varit i Palma med Djurgården och vi har inte setts på 4 dagar och under dessa dagar har jag hunnit signa papper på vår nu sålda lägenhet. Så fort det gick? Vi letar nu boende som tusan haha! J kollade ett potentiellt idag men vi kommer inte till Sverige igen förrän 27e Maj igen så vi får se när vi hittar nytt boende! Det löser sig. Jag längtar iaf efter honom, vi är ju vana att vara borta från varandra men nu var det ett tag sedan. Vi båda har kommit fram till att det räcker att vara från varandra i två dagar! Men ikväll kommer han och det vankas spaghetti bolognese på altanen. Längtar!

Annars är det helt ljuvligt att gå ner i varv. Jag har senaste året kanske sovit 3 hela nätter sedan Frasse kom så i natt sov han med mamma och pappa och så har både mamma, pappa och Linn låtit mig sova ut och trots det frågade pappa ”är du helt slut?” Det syns nog haha. Jag har liksom sovit typ 12 timmar per natt samt napat på dagen men har ändå varit helt slut. Ett är av ingen sömn, hemfluget, fullt ös med Jacob och så har jag aldrig så mycket jobb med mitt klädmärke sedan slutspel på det. Jag är out! Haha! Kommer vara så utvilad när vi kommer hem. Dröm!

Nu ska jag ta och kolla till Frasse. Puss!!!!


4 kommentarer4 kommentarer om “Im so happy!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här