Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:39 | June 2, 2019

Matching yoga mats

Yoga har ju blivit en del av mitt, det är ingenting jag någonsin mäter min prestation i men jag vet hur det får mig att känna. Jag är nog rätt säker på att mina föräldrar inte introducerade yoga för mig som liten, däremot meditation, det har gjort mig nyfiken på meditationen. Jag är så glad nu att mitt favoritmärke när det kommer till yogamattor Grounded Factory har lanserat leopardmattor du kan matcha med ditt barn! Hur mysigt? Tänk om att jag kan få Frans att tycka att yoga och meditation är en naturlig del av livet. Jag har faktiskt aldrig sett miniversioner av yogmattor så jag tycker det är så gulligt. Perfekt present till någon ni vet som gillar att yoga (eller som ska börja) som har barn? Jag hade blivit så glad.

Med min rabattkod SANNE20 får ni 20 % rabatt på yogamattor. I kassan klickar ni på “Kontrollera” där i skriver ni in koden. Varför inte unna dig en ny och för er föräldrar, matcha med kiddo? Det är ju annars så dyrt och jag skulle verkligen bli glad om jag hade fått några av er att börja yoga. Det är verkligen balsam för själen, om det så är 5 minuter om dagen hemma. Jag börjar ofta min dag med solhälsningar bara för att få kroppen att vakna. Därför lägger jag gärna ut min matta ute i lägenheten, ofta i vardagsrummet för att jag faktiskt ska slå mig ner där, precis som jag ibland går i yogakläder för att jag ska få tummen ur. Det funkar för mig! Just Grounded Factory mattorna är unika, dom är ekologiska och inte bara bra för dig utan även för planeten. Man vill ju ha en snygg matta, ellerhur? Då är det roligare att ha den framme, som en del av inredningen nästan.

HUR FINA är inte dessa i Leo som du kan matcha? Dom finns även i en magisk lila och ljusrosa ton. Ni hittar dom HÄR.

Jag pratade med Iman, grundaren av yogmattorna och hon talade om att hon brukade säga till sina barn om dom är arga att sätta sig på mattan och andas 5 djupa andetag. Hur bra? Det ska jag anamma. Som vi alla vet är det ju bra att andas när man känner sig upprörd eller arg över något och ofta kan det behövas andas lite, innan man agerar. Jag ska verkligen låta Frans hänga på sin matta dagligen och jag tänker att han kan få se att det är en naturlig del av min vardag, att jag tar hand om mig själv och själen. Jag får nog göra det rättvist också och sätta mig där själv när jag är upprörd, så det är lika för oss haha! Vår andning är ju vårt största vapen, andningen är så viktig och det är ju ingenting vi klarar oss utan en dag men det är ofta vi andas fel, vi kan stressa upp oss i onödan och så andas vi fel och så agerar vi utifrån känslor och så blir det bara jobbigt till skillnad om ifrån vi hade tagit några djupa andetag. Detta är ju biologiskt, förr i tiden behövde vi agera i stress tex och kroppen slänger ut massa adrenalin men i dagsläget har vi inte så mycket situationer som gör att vi behöver agera på det sättet vi ofta gör när vi inte behöver.

Än så länge är Frans så liten och förstår inte vad jag håller på med på mattan men skrattar ofta när jag står i hunden haha. Jag tänker att när han blir större och förstår ska jag förklara att i den här ibland stressiga världen så vill mamma stanna upp och bara ta hand om sig själv lite ibland. Hoppas han blir lika mån om att ta hand om sig själv när han blir större <3 Viktigt att vara snäll mot sig själv.

Att yoga har massor med hälsofördelar, så som; Detoxar kroppen, ger större tålamod, balanserar dina hormoner (något för mig efter att jag fick barn), förbättra din koncentration, stimulerar din kreativitet, ökar ditt självförtroende, stärker din intuition och mycket mycket mer. SELF LOVE <3 En lugn stund för dig själv, som gör dig gott.

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Matching yoga mats”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här