Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:11 | June 2, 2019

Past days thru my phone

En liten mini-update. Inget nytt hus ännu, vi börjar fundera på en större lägenhet istället, vi kanske inte helt redo för hus, vi vet inte så vi kikar på båda. Hur som, jag tänkte visa er lite vad vi har pysslat med senaste dagarna, jag har inte fotat allt men litegrann så let’s do it!

Vi har haft vänner över på pizza här. SJUKT goda! Crispy pizza, lägg det på minnet.

Jag har varit och bastat på Heat som ägs av gulliga Sophia Lie. Har ni hört talas om infraröd bastu? HÄR kan ni läsa mer. Det finns en i alla fall en massa hälsofördelar jag är inte sen på bollen! Här kommer några hälsofördelar;

  • Bättre sömn
  • Förbättrat immunförsvar
  • Ökad ämnesomsättning
  • Detox
  • Bättre hy
  • Avkoppling
  • Onda och spända muskler
  • Ökad blodcirkulation
  • Hjälp för de med ME/CFS eller kroniskt trötthetssyndrom

Jag satt i 45 minuter och ska köra 2 gånger i månaden nu för att verkligen kunna få resultat. Jag känner mig alltid pigg efteråt och så sover jag bättre. Sjukt härligt. Jag kopplade i en podd och bara satt och hade det bra, det blir inte SÅ varmt tycker jag.

Jag har varit på Vitamin Well AW, jag är ju stolt ambassadör så det var kul.

Hoppade i min American Vintage jeansjacka med mitt namn på, ifall någon skulle undra hehe..

Det roliga, att Sebbe som jag känt sedan tidigare och hans tjej som jag fick träffa första gången hos oss på pizzakvällen jag skrev om var på AW’n. Sebbe jobbar också med Vitamin Well ihop med Victor, mer kända som “Jubel” så det var svinkul att ses igen, vi hade ingen aning om att varandra skulle dit.

Smet hem tidigt från AW’n och köpte med mig 42 bitar sushi från Berns Asiatiska, 30 bitar till J, 12 till mig. Ni förstår hur dyrt det blev när vi började dejta och jag ville bjussa på sushi och J äter familjesushi haha. Hur som, morgonen efter sushikvällen var jag på meditation, det var en så cool upplevelse. Jag har mediterat mycket själv men aldrig kommit så djupt ensam förutom när jag födde Frans, då var jag helt “zen” emellan sömn och verklighet och exakt där i samma tillstånd hamnade jag i lördags. Det var en meditation vi gjorde med hjälp av andning och det var ju precis som när jag födde Frans, jag gick inåt och fokuserade bara på min andning. Jag ska börja gå på denna andning/mediationsgrejen på lördagar, jag behöver det.

Efter den hoppade jag i outfiten nedan. Kjol och topp från Zara, toppen hittar ni HÄR. Det var dags för fördrink hemma hos oss med nära vänner innan vi skulle på inflyttningsfest.

Det var supertrevligt och jag och lilla familjen gick hemåt vid 20.00 och la lillen. Mys! Jag däckade sedan rätt snabbt medan J såg på Champions Leauge, alltså efter en här meditationen, jag har nog aldrig sovit så djupt som i natt? Helt galet. Jag sa det till pappa idag när vi ringdes då talade han om att han kände stor skillnad när han inte mediterat, att han också sover mycket bättre när han mediterat mycket. Intressant!

I morse klev jag upp 09 och när jag klev upp gick J och Frasse och nappade, Frans härjade från 05 i morse vilket typ aldrig hänt förut, han är morgontrött som mig men han måste drömt något. Lillen <3 Sedan promenerade vi runt på visningar och därefter hamnade vi på Strandvägen 1 för lunch.

Tog med oss kaffe to go och mötte upp vänner i Vasaparken för lek!

Nu har vi ätit thai, Frasse har duschat och nu ska vi snart lägga Lillis. Vi funderar på att se dokumentären om Ed Sheeran ikväll, har hört att den är bra. Vi får se om jag kan hålla mig vaken. Det är lustigt, jag kom på idag att när jag är i synk med mig själv, när jag mår bra och känner mig som mig själv då gråter jag lätt (för typ allt) och somnar i soffan på kvällarna, där är jag nu. Under en tid nyligen har jag hållit gråt inom mig, inte fått ut det och jag har varit som en maskin som inte varit trött på kvällarna, det har ju inte varit riktiga känslor utan jag stängde nog bara av och blev en maskin under en tid men nu, när jag vilat upp mig och känner mig i balans efter ett hektiskt år känner jag verkligen att jag är mig själv igen, med nära till gråt (och skratt hehe) och tröttast i stan på kvällarna. Puss på er!


6 kommentarer6 kommentarer om “Past days thru my phone”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här