Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:23 | June 4, 2019

Social Media Detox

För några månader sedan sa jag till Linn, min projektledare och ja, syster som ni vet vid det här laget att jag ville ha 3 veckor helt ledigt i Juli. Med mitt yrke så har man aldrig ledigt, en semester kan vara en sådan tid jag jobbar som mest vilket gör att man aldrig riktigt kan stänga ner. Jag har jobbat med mina sociala kanaler i 7-8 år seriöst nu och har inte haft en riktig semester sedan dess, jag är knappast aldrig nedkopplad och det känns. Jag har känt mig lite trött i hjärna på sistone och har verkligen försökt se över hur mycket jag är uppkopplad, våra hjärnor är ju inte skapta för att få så mycket information så många timmar om dygnet.

Så, därför är jag helt ledig för först gången på många är mellan den 1a-21a Juli. Jag kommer sätta på flight mode och logga ut från alla sociala kanaler, jag kommer inte ha en aning om vad andra gör (den infon är ju faktiskt inte alltid så nödvändig) och jag kommer inte behöva posta något på det jag gör. Jag ska bara vara i nuet och umgås med min familj. Det är inte i telefonen livet händer utan det händer faktiskt utanför, man får inte glömma det <3 Så, nu vet ni att jag försvinner då! Jag tror det är nyttigt för alla, vi borde verkligen alla se över våra rutiner kring hur mycket vi sitter och skrollar. Jag hade önskat att Instagram stängde ner en månad om året så att alla fick detoxa hjärnan lite.

Om ni vill joina mig så feel free <3 Ska bli spännande att se hur det känns efteråt. Puss!


4 kommentarer4 kommentarer om “Social Media Detox”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så vettigt tänkt Sanne och jag beundrar dig verkligen för det.
  Du är såå väl värd att vara ledig, njuta av tiden med Jacob och Frans och bara vara.
  Lyssnade för övrigt på din medverkan i Johanna Kajssons podd och vilket underbart avsnitt, jag log hela tiden och du låter precis lika härlig som jag alltid tänkt att du är.

  Ha det så bra och ta hand om dig!

  Reply
 • Gud vad härligt att du gör det här!! Heja dig <3

  Reply
 • Det är väl en jättegod idé! Jag loggade ut 5 dagar i vintras på semestern och det var ganska befriande för en telefonberoende en som jag är.

  Reply
 • Klokt beslut! Kram Susanne

  Reply