Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:41 | June 10, 2019

Swedens National day

På Sveriges Nationaldag så klev jag upp med Frans så vi kunde se pappa på Nyhetsmorgon som var nere på Nationaldagsgaloppen och representerade DIF.

Några timmar efter hoppade jag i min nya kjol från Busnel, länk HÄR och en gammal topp från Zara för att åka mot vänner!

Frans var finklädd! Keps H&M, shorts babyshop HÄR, skor Babyshop HÄR och tröja Babyshop HÄR.

Vi skulle nämligen till våra vänner Carro, Jocke och lilla Wilda!! <3

Frans sprang runt på gräsmattan och mådde!

Han drog även runt på Wilda, skönt med en liten barnvakt haha.

Har ni sett några gulligare tänder haha? Såå fina.

Vi sköt lerduvor!

Umgicks, hängde på gräsmattan, pratade, skålade och åt supergod middag. En såååån mysig dag!! <3 Carro kan detta inte bli Nationaldagstradition?

Frans hade inte sitt vanliga glada humör utan klev in i fas 9 denna dagen, jag brukar inte läsa på om faserna men just då gjorde jag det då en vän sa till mig att hon märkt av den fasen så himla mycket. Jag har appen “växa upp och upptäck världen” men har ju insett att oavsett om han är inte en fas eller inte så kommer han ju vara som han är så det spelar ju ingen roll egentligen. Men han var i alla fall lite känslig och ville gärna sitta på min höft lille gubben <3

Jag fick passa på att kramas lite med världens gulligaste lilla Wilda <3

Tack snälla Carro och Jocke för en såååå härlig dag <3333 Ni är underbara!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här