Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:16 | June 10, 2019

Weekend vibes

Mötte upp Linn i fredags och hon var så fin i min wrap dress. Länk HÄR. 

Vet ni vad? Ute på balkongen spenderade jag min fredagskväll. Jag och J skulle på fest hon en i J’s lag men jag hade haft migrän i veckan (tror jag? vet inte exakt hur det känns) och kände av det på fredag dag så jag valde att vara hemma och eftersom vi hade fixat barnvakt blev jag helt ensam. Jag har inte varit hemma helt ensam sedan Frans kom. Jag gjorde en kycklingsallad till middag med bulgur och fetaost som jag älskar, drack bubbelvatten, åt chark och massa linsostbågar och så satt jag på balkongen och läste.

Prick här satt jag. Nej jag piffade inte kudden för att ta en fin bild haha, jag bara fotade. Reality!

Så läser jag just nu denna boken som jag verkligen verkligen gillar. Det är så intressant det finns saker jag älskade att göra när jag var liten, så som att rita, måla, sjunga, dansa och skriva berättelser. Jag gör aldrig det längre och har sådan prestationsångest när det kommer till dom sakerna jag tidigare tyckt varit så roliga. I boken här var en övning att jag skulle jag skriva vidare på något som skulle bli en liten berättelse, det började i stil med “Klockan var 20.00 en kväll i Juli” typ och jag kunde inte låta fantasin bara flöda som när jag var barn utan stängde igen boken, klarade inte av det haha. Snacka om att vissa saker har blivit svårare att göra som vuxen, tycker jag i alla fall. Och eftersom jag gillar att utmana så är ju nu det nya för mig att göra allt det här jag tycker känns obehagligtt, sjunga lite högre i duschen och rita mer. J säger att han aldrig hört mig sjunga, jag blir SÅ blyg.

Tog sedan en probiotika och gick och la mig. Ni vet att immunförsvaret sitter i magen? Ät mycket antiinflammatoriskt mat och ät probiotika varje dag för att undvika inflammationer i magen! Sjukdomar trivs i inflammationer, tom cancer så var snälla mot era kroppar, ta väl hand om den på alla sätt <3 inte bara med kost utan var er bästa vän, det mår vi alla bra av.

Jag har insett nu när jag varvat ner att jag verkligen krigat på för Jacob och Frans och det jag gjort för mig själv – är att jobba, jag har inte gjort saker jag mår bra av och jag behöver det för att bli den bästa versionen av mig. Så som att bara tex, ta det lugnt, inte planera saker vissa dagar, yoga, meditera, läsa. Så, nu på kvällarna läser jag, jag har stängt av alla notiser på telefonen och försöker lägga in lite self love så i lördags var jag återigen på meditation, en skön stund att ge mig själv som jag också vet GER mig något i det långa loppet. Meditera är SÅ bra! Tro mig <3

Efter det åkte vi ut till Bromma där Frasse sov. Han hade givetvis sovit bättre än aldrig förr hemma hos farmor och farfar, det kändes bra i mammahjärtat. Här har han sprungit runt naken två dagar denna veckan och vad han springer det är helt fantastiskt att se hur mycket han utvecklas just nu!!

Vår fina lille kille <3

Helt spontant i lördags blev vi kvar i Bromma på middag men innan det fick vi komma över till grannen på fördrink, så himla mysigt och trevligt. Grannen har en son som spelar hockey och Frasse och J öva lite skott haha.

Vi åkte hem direkt efter maten och så vaknade vi upp såhär. Frans sover ju mellan oss, ett tag sov han i egen säng men jag tror jag förstörde det när J varit borta och spelat, då har Frans och jag sovit ihop. Det är ju det mysigaste som finns. I morse vaknade Frans 7.30 först när J klev upp sen såg J hur Frans la sig och skedade med mig så somnade han om till 8.30, alltså livet. ÄLSKAR att ligga och sniffa honom i nacken! <3

Igår, söndag var jag på min fina vän Emilas Silent Yoga event på Millesgården på Lidingö. VILKET STÄLLE! Wow och vilket väder. Jag testade ju Silent Yoga på ett Bindefeldt event på det nyöppnade hotellet The Sparrow i våras och där höll Emilia i en klass på kvällen och jag blev ju FRÄLST. Så nu har vi haft lite kontakt och när jag fick komma på eventet i söndags blev jag så glad. Det var verkligen helt underbart!!!! Hennes koncept är Silent Yoga och vinbrunch, hör ni så härligt? Yogan är inte avancerad om man inte vill det utan mer mindful yoga. Alla har på sig hörlurar och så är det Emilas röst man följer hela passet med en massa tänkvärda ord och härlig musik. Verkligen en upplevelse!

Det var så härligt att sitta där med hörlurar och bara känna allt så starkt, hur solen värmde, hur vinden blåste och hur det stänkte vatten ibland från fontänen. Verkligen en underbar lugn stund. Ah, vill göra det igen!!! Harmoni.

Efter passet gick vi alla där upp till vinbrunchen. Jag gick själv men hittade faktiskt lite bekanta från Bindefeldt som jag träffade på just det eventet där dom hade tagit in Emilia. Dom var nämligen också frälsta efter att ha testat det!! Så roligt så vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord så joinade Emilia oss. En helt magisk start på en solig söndag!

Jag bar yogakläder från Casall.

Sedan var vi på lägenhetsvisningar, vi har bestämt oss för att köpa hus om några år istället, när vi började kolla nu insåg vi att vi inte var redo för hus ännu så vi letar lägenhet. Den nedan gillade vi verkligen men tror vi ska slå till på en annan, jakten fortsätter…

Så har vi lekt i parker! Frasse älskar att vara ute och leka, det är något vi gör varje dag med honom nu. Det är sååå roligt att se honom utvecklas, förskolan i höst kommer han nog tycka är superkul!! Efter visningen i alla fall åt vi indiskt med vänner och sedan somnade vi gott hemma. Vilken helg hörni, jag känner nu när jag stannat, pausat och verkligen reflekterat att jag har verkligen allt i livet jag kan önska mig. Ett jobb jag älskar, världens bästa familj och vänner och en man och en son jag är helt förälskad i! Så tacksam.


5 kommentarer5 kommentarer om “Weekend vibes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Sanne! Du har skrivit tidigare om dina pigmentfläckar i ansiktet och det ser ut som det har blivit så mycket bättre nu. Jag har fått detta det senaste året och testat massa krämer och dermapen men inget funkar. Har du några bra tips? Tack för en bra blogg! Kram

  Reply
 • För mig är det tvärtom… Jag älskar att sjunga och gör det gärna men ingen vill höra min “sång”, speciellt inte min kille som får höra den hela tiden 😀

  Reply
 • Nä men, synd att ni sålde er så fina innan ni kom på att ni inte ska köpa hus. Tokigt, hehe..Hoppas ni hittar nåt nytt snart.

  Reply
 • Hej, kan du lägga ut lite tips på vita klänningar som sommarens brudar kan ha kvällen innan den stora dagen? Letat som en galning men hittar ingenting..

  Reply
 • Saknar du inte att ligga och skeda Jacob på nätterna eller tvärtom? Att inte få den närheten. Jag menar, typ att mysa till det lite extra i sängen någongång spontant är ju omöjligt med ett barn i mitten. Men sånt kanske inte behövs i allas förhållande även om jag tror att det egentligen behövs

  Reply