Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:08 | June 18, 2019

Chimi news!! My favorite style 008 and new color, tortoise!!!

POkej hörre ni alla solglasögonälskare precis som jag, låt mig uppdatera er lite! Jag får ju alltid frågor på instagram när jag bär Chimi, oftast när jag bär style 008, kanske för att det är dom jag använder allra mest?! Om ni gillar Chimi, använd min rabattkod SANNE som ger 15 %på hela core collection (även i butik, Krukmakargatan 31) Snabba och fria leveranser och 1 års garanti! Rabattkoden gäller mellan 18 Juni – 8 Juli.

Berry 008 finns åter i lager! HURRA! Jag är ju tokig i mina. Det är något med stora, svarta solglasögon, det ger ett så exklusivt intryck. Är dom inte helt perfekta ändå? Ni hittar dessa HÄR.

 

När jag varierar mig lite och vill ha ett lite mjukare intryck än dom svarta som ger en mer “superstar look” så brukar jag köra på Ginger 008, snarlika men ändå inte lika markanta. Helsvart är alltid helsvart, dessa är lite mjukare i känslan. Eller hur? Dessa passar lika bra när man vill se lite fancy ut men också när jag är ute och går med Frans i hoodie och leggings. Ni hittar dessa HÄR.

Här ser ni skillnaden på Berry och Ginger.

Men nu till en UNDERBAR nyhet. Jag har ju alltid varit tokig i tortoise glasögon, alltså tokig. Jag tycker spräckliga bågar är bland det snyggaste som finns och faktiskt något jag saknat i Chimis sortiment men nu ni, nu finns tortoise som färg på bågarna i 8 olika modeller. Så i vanlig ordning, om ni gillar en särskild modell är de ju bara slå till nu med andra bågar. Hur snyggt är det inte med spräckliga bågar i svart/brunt? Här nedan ser du style 008 och style 003, båda ursnygga!

Här bär jag Tortoise 008. Jag tycker tortoise passar sååå bra när man vill vara lite uppklädd, tycker det är så snygg detalj. Jag kommer lätt bära mina 008 till bröllop i sommar om det är soligt men style 003 till någon härlig brunch/lunch/aw med en fin vit blus eller någon naturfärgad stickad tröja.

Tortoise 008, länk HÄR.

Tortoise 003. Vilka tycker ni jag passar bäst i? Jag bär ju mycket stora glasögon men J tycker dom sista, 003. Länk HÄR.


3 kommentarer3 kommentarer om “Chimi news!! My favorite style 008 and new color, tortoise!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här