hey guys

Heej! Long time no see. Jag har helt enkelt prioriterat annat, jag har varit offline i 3 veckor, myst med familjen och tagit hand om mig själv. Ett jobb är ett jobb men hälsan går alltid först och jag har behövt prioritera <3

Ville tala om att vi njuter av sommaren och just nu håller vi på att flytta ur vår lägenhet. Vi letade ju hus som några av er kanske minns men vi hittade inget som passade oss så vi slog till på en ny lägenhet istället, en fyra, vi bor just nu i en trea så det kändes ändå motiverat med ett extrarum. Vi letade som tokar efter ett nytt hem och satt inne på hemnet 24/7 tills vi kom på att vi kunde kika på Habity och där hittade vi vårt nya boende. SÅ kul! Vi känner att lägenheten verkligen uppfyller alla våra krav, vi var sugna på en sekelskiftslägenhet när vi köpte vår men vi köpte en 20-talslägenhet istället så drömmen om dom där stora fönstrena, ännu högre i tak och kakelugnar har funnits kvar och nu blev det en sekelskift så det ska bli superhärligt. Dessutom den mysigaste gatan i Stockholm tycker vi, så lugn och skön och innergården var något helt utöver det vanliga, så himla mysig. Vi längtar! Egentligen känns det faktiskt som så att när vi köpte lägenheten vi just köpte var den vi letade efter när vi köpte våran för två år sedan, precis så känns det. Den uppfyller våra önskemål och den 2a September får vi tillträde vi ska bara slipa upp golven och måla lite.

Här får ni lite snapshots. Den kommer bli så ljus och fin. Denna gången är vi sugna på att bo ljust, jag har insett att jag gillar mörka färger och att skapa hotellkänsla i sovrumemt osv men kanske inte att bo i. Jag är sugen på ljusa färger som ger en massa energi , lägenheten vi hade i Buffalo gav oss båda SÅ bra energi så vi ska försöka tänka efter på vad det var vi älskade så mycket med den och ta efter. Man lär sig allt eftersom vad man trivs med och gillar. Jag tycker verkligen det är skillnad på vad man tycker är snyggt och vad man gillar att bo i. Hur som helst, här får ni se lite bilder. Jag ser så mycket fram emot att gå dit nästa vecka och sätta färgkoder, bestämma hur golvet ska se ut och piffa med gardiner och lite nya möbler. Vi har redan beställt en ny beige ljus soffa som jag tror kommer göra sig SÅ bra där!

 

2 reaktioner på “hey guys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.