Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:00 | August 13, 2019

Behind my sunnies

Sommaren börjar lida mot sitt slut och det känns som jag burit solglasögon varje dag denna sommaren, jag bär ibland solglasögon fast det är moln bara för att det är skönt, det skyddar ju lite mot ljus. Jag bär dom även gärna när jag är lite trött hehe! Jag bär faktiskt även solglasögon året runt, tycker det är superhärligt att dra på mig när solen skiner hela hösten och vintern.

Tänkte visa upp lite favoriter hos mig just nu. Ange min rabattkod SANNE så får i 15 % på hela core collection om nu hittar några glasögon ni gillar! Rabattkoden gäller från och med 13 Augusti till och med 3 September. Rabattkoden gäller även i butik på Krukmakargatan 31 i Stockholm.

Först måste jag ju visa det gulligaste någonsin, mina Berry #004 black som jag numera kan matcha med Frans. Alltså det är lite för gulligt. Perfekt present också! J snor ju alltid dessa av mig så dom kan också matcha. Länk till mina glasögon HÄR och Frans HÄR. Dom finns även i flera färger på bågarna.

Låt mig åter igen nämna style #008. Jag känner mig som dessa glasögon? Dom är SÅ jag och jag bär dom jämt och ständigt i alla möjliga färger på bågarna samt glas. Det är ju det som är bra så bra med Chimi, om man gillar en av deras 8 modeller så finns ju alla bågar i 10 olika färger samt 3 olika färg på glasen. Jackpot!

Här sitter jag i Berry #008 black länk HÄR.

Och i Coco #008 black HÄR. Bruna bågar ger ett annat intryck än svarta tycker jag. Dom svarta ger mer ett exklusivt intryck och dom bruna ett lite mjukare.

Sist ut ett par inte lika klassiska utan ett par lite roligare “Peach 003” transparent. Jag visste ju sedan innan att jag gillade modellen 03 så att då känns det mindre risky att beställa ett par färgglada solglasögon men på sommaren och på semester tycker jag det är SÅ härligt med färg. Dessa är ju magiska! Tycker man ser lite skön ut med transparent glas, blir som en snygg accessoar till sin övriga outfit. Länk HÄR.

Här kommer ni till mina favoriter hos Chimi <3


1 kommentarerEn kommentar om “Behind my sunnies”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad är det för ” genomskinliga fläckar” du har på dina tänder?

    Reply