Wedding Weekend

Vilket bröllop vi fick uppleva förra helgen när Sharareh och Arnthor sa JA till varandra på Sundbyholms Slott. En sådan oslagbar helg som jag alltid kommer minnas..

På fredag checkade vi in och här hoppade jag i en outfit signerad Valerie HÄR hittar ni kjolen och toppen hittade jag inte online , skor från Zara och örhängen från Nelly.

Här har vi bröllopsdagen, lördagen, vilken dag. Vill ni ha en make up tutorial på denna looken?

Här har ni våra bröllopslooks, jag iklädd Valerie topp och kjol och Jacob en tunn kostym från Suits & Supply.

Här har ni min bröllopslook. Jag smsade Shararehs syster innan och frågade om det var ”för fint” varpå hon sa att persiska maffian kommer och att ingenting kan vara för fint på ett bröllop. Haha. Jag kände att detta kanske hade kunnat vara för fint men det gick fint. Alla gäster var sååå fina!!

Herr och Fru Birgisson! Har ni sett något vackrare brudpar?

Efter den vanliga ceremonin fick vi uppleva en persisk ceremoni som var så vacker! Så himla kul att få ta del av <3

Här har vi våra fina vänner <3

Bröllopet var helt magiskt på alla sätt och vis och middagen var något utöver det vanliga, så mycket vackra tal och framträdanden och jag lyckades mig faktiskt upp och hålla mitt tal till Sharareh, jag var nervös men hade inte velat ha det ogjort. Här nedan ser ni Arnthor hålla tal till Sharareh, jag kan säga att jag grät som ett barn under middagen och jag var inte den enda..

Dagen efter var vi trötta men tog oss ut för brunch. Jag hade på mig en topp från Zara och en kjol från Busnel.

Åt brunch tillsammans med nyfunna vänner från bröllopet och sedan åkte vi och hämtade Frans som vi saknat. Jag sa verkligen när vi gick hem från bröllopsfesten ”Men Jacob vad tror du Frans gör? Jag saknar honom” han mumlade väl typ att Frans sover antagligen… Men gud vad jag kan sakna den lille krabaten.

8 reaktioner på “Wedding Weekend”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.