Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:29 | September 3, 2019

Fall 2019

Vad är mina planer och ambitioner i höst? För första gången i mitt liv känner jag att jag ska ta det lite lugnt, inte göra mer än jag behöver när det kommer till jobb. Jag har jobbat som en häst sedan 2013 med mitt bolag och mina sociala kanaler så jag känner att jag för en gångs skull bara ska njuta lite av jobbet. Jag har min syster som anställd och vet vilka jobb jag har fram till jul och vet att vi inte behöver tacka ja till ett enda jobb till just nu. Vi har verkligen ett bra upplägg nu med mitt klädmärke samt sociala kanaler så vi är all set.

Jag ser fram emot att flytta in i vår nya lägenhet, titta på J’s matcher, ha familjemys, umgås me vänner och familj, jobba men inte jobba mer än det som behövs samt inte ta några möten jag inte tjänar på. Jag kommer endast att göra sådant som jag verkligen vill och tycker känns bra i magen och inte göra något “bara för att” eller för att vara snäll mot någon annan, det är min tid nu. Frans kommer gå på förskola och känner jag för att vi bara ska ha en Frasse-mamma dag kommer jag ta ledigt åt honom så kommer vi umgås istället. Varje söndag, enda dagen J är ledig har vi bestämt att inte planera någonting utan att alltid ha familjedag och känner vi för att göra något annat en söndag så gör vi det men vi kommer inte planera något. Jag ser bara fram emot att ha en mysig och lugn höst utan stress och allt för mycket press. Det behöver jag och vi. Som jag krigat, jag har alltid varit så ambitiös och driven och tagit på mig så enormt mycket saker. Jag lärde mig heller inte att säga nej förrän jag blev mamma då det fanns en annan liten person det kunde påverka, inte bara mig. Jag fick lära mig mycket i samband med att jag blev mamma, han har verkligen gett mig perspektiv och det var mycket jag behövde lära mig the hard way, jag har vetat hela tiden att jag skulle få utmaningar som mamma, så som att inte kunna vara alla till lags, säga nej, inte göra mer än jag orkar och sluta vara rädd för att folk ska bli arga när jag säger nej samt inse att alla familjer gör på sitt sätt, det finns ingen mall, vi har vårt sätt att uppfostra Frans på och vi alla mår bra av olika saker. Men nu så, sakta men säkert går det framåt och jag känner mig trygg i min roll som både mig själv, som mamma, fru, vän, dotter, ja allt.

Så i höst kommer det bli lugnare för min del, jag tackar numera bara ja till sådant som verkligen känns värt. Jag känner att jag krigat tillräckligt och vill bara klappa mig på axeln och inte ta på mig så mycket mer just nu utan bara njuta av det jag byggt upp.

Här är min sidekick och numera agent. Jag tillhör inte längre någon agentur <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här