Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:00 | September 3, 2019

SB

I lördags var jag på Summerburst. Mina fina vänner Hoss events höll i en middag på Kasai sedan åkte vi tillsammans till området och sedan avslutades kvällen med efterfest på NO18. Superkul kväll! Jag gick första gången på SB 2013 och träffade på J där, vi har setts där flera gånger, jag blir lite nostalgisk, särskilt när det är på Stadion. Det var kul i lördags, mina vänner Jubel spelade på mainstage, så stort och så kul att supporta! Vi såg även Calvin Harris som jag älskar, vet inte hur många av hans låtar jag haft kul till under alla dessa år. Så kul!

Jag bar en outfit från Forloveandlemons. Lite speciell men går man på housefestival får man bära rosa lackkjol kände jag haha.7 kommentarer7 kommentarer om “SB”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul med mycket inlägg! 🤗 gillar blandningen av bilder och text, det är alltid mycket roligare så.

  Dock strular sidan en del och reklamen lägger sig över texten. Ibland försvinner den men en del täcker texten så man inte kan läsa alls. Kanske något som går att åtgärda?

  Reply
 • Fin outfit

  Reply
 • Så fina era blusar är!

  Reply
 • Var kommer din blus ifrån? 🙂

  Reply
 • Hej Sanne, var är din outfit från? Så fin blus och kjol! 🙂

  Reply
 • Dina kläder ser bra ut.

  Reply
 • Var kommer din blus ifrån? 😮
  :-*

  Reply