Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:28 | October 7, 2019

Steam hotel and dirty 30.

I lördags åkte jag Carro och Simone till Steam Hotell. Vi har känt varandra länge och gått igenom mycket ihop så att få fira varandras 30-årsdag ihop kändes helt perfekt. Vi alla har haft firanden när vi fyllde men vi alla kunde inte delta på varandras och sådär så detta blev perfekt!! Nu är vi redo för 30 och vad det har att erbjuda!

Vi känner i alla fall att ingenting är omöjligt.. Är det någon mer som varit på Steam och hamnat här? Jag har hamnat just där 3 gånger haha, snacka om att ha dåligt lokalsinne.

Väl framme på vårt fina rum! <3

Vi har en helt fantastisk utsikt! Jag tycker alltid det är lite speciellt att komma tillbaka till Västerås då jag gick gymnasiet där!

En klassik bild I guess, vi hoppade i alla fall i morgonrockarna och tog en bild mot den fina vyn haha.

Vi var ju på ett spa-dygn men tyckte ändå det kändes passande att skåla i en drink. Det var ändå dj på denna spa-avdelningen så vi tog cedern dit vi kom!

Hade lite för mycket att prata om så efter 15 min på rummet svirade vi om och åkte upp till 18e våningen där vi skulle äta middag.

Här åt vi god mat, drack lite vin och pratade om livet i flera timmar. Gud vilket välförtjänt dygn, vi pratade verkligen om ALLT och lite till och rensade tankar, peppade varandra, skrattade orimligt mycket och somnade sedan gott!

Jag blev väckt av Carro vid typ 08.45, jag hade ställt klockan på 09.30, det kändes precis som när man var liten och man sov över hos en vän som vaknade tidigare haha. Var ni den som vaknade innan eller blev väckt? Jag var definitivt den sistnämnda.

Vi käkade en god frukost sedan åkte vi alla hem. Så bra sätt att fira varandra på, det rekommenderar jag er <3


1 kommentarerEn kommentar om “Steam hotel and dirty 30.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Inte varit på Steam och inte hamnat just där men på väg till Kokpunkten så kom vi inte ens på rätt sida om spåret. Trots att vi frågade massa lokala om vägen hamnade vi fel för ingen kunde hjälpa oss med en vägbeskrivning. Knäppt ju.

    Reply