Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:45 | October 12, 2019

Nu kan ni redigera era bilder som jag – med mina egna filter!

Ni är många som frågar hur jag redigerar mina bilder till insta och bloggen. Och eftersom det är många olika redigeringsinställningar jag gör blir det ganska svårt och meckigt att förklara alla stegen när någon frågar.


Därför har jag skapat MINA EGNA FILTER (som också kallas presets) som du kan köpa och lägga på dina egna bilder. De säljs som ett paket med fem stycken olika filter på plattformen Color Cone. Så bra!

Hur fungerar det?
På Color Cone laddar du ner mina filter till din dator, sedan är du good to go! Filtren används i programmet Adobe Lightroom. Du kan redigera i Lightroom i datorn om du har en prenumeration, eller superenkelt i Lightroom-appen i mobilen som är gratis. (Här hittar du all info du behöver) Att redigera sina filter med färdiga filter/presets i Lightroom-appen sparar verkligen så mycket tid! Med ett klick lägger du på samma inställningar som jag, och efteråt kan du ändra vilka inställningar du vill. 

Mina filter
Jag har tagit fram ett paket med filter som även speglar min livsstil och olika sorts bilder jag tar! Alla filter passar ju inte till alla sorts bilder, men tanken är att minst en ska funka. En viktig sak att komma ihåg med alla filter (inte bara mina) är att man ofta behöver tweaka dem lite för att de ska anpassas för bilden, t.ex. ändra ljusstyrka eller färger Vill du se mer hur det funkar så har fina Josefin Dahlberg gjort en superbra youtubevideo HÄR. 

 Du hittar mina filter här 

Här är en kort genomgång av alla fem:

#1. Purple Haze
Fånga den där drömska känslan med en lätt pastellfärgad slöja. Får platser att kännas som gryningen efter en sommarnatt med rosa himmel.  

#2. Tan Lines
Att göra en bild svalare utan att hudtonen blir blek och glåmig är svårt – men med detta preset behåller du magiskt nog en fin solbränna. Vamos a la playa! Fungerar även på andra sorts bilder såklart.

#3. Cream
Detta är en storfavorit! Jag älskar när tonerna hos både kläder, smink och bilder går mot olika nyanser av nude. Här får du ett varmt men ändå sofistikerat glow.

#4. Café au Lait
Ett preset som får en svensk fika att se lika elegant ut som på en uteservering i Paris! Fungerar för olika typer av lifestylebilder för en avskalad och lite kallare stil.

#5. Scandi Home
Jag tycker att blå och grå toner gör sig fantastiskt på många bilder. Detta preset passar inte bara bra för bilder på hemmet, utan även många andra sorts bilder. Från mobilkameran till ett inredningsmagasin på ett klick!

Psst! Missa inte funktionen på sidan där du kan dra i slidern för att se hur mina bilder ser ut med och utan filter. Även om bilderna ser naturliga ut här ovan är det skillnad från innan. Det syns inte lika mycket på bara bilderna, men lovar att det skapar effekt på dina bilder!  

Hoppas att du kommer gilla mina filter! Just nu har vi en liten kampanj så SANNE ger 20% rabatt på mitt filterpaket <3 Gäller bara i en vecka framåt. Klicka HÄR för att se mer och ladda hem mina filter. Sedan är du bara ett klick bort från en fin feed!


8 kommentarer8 kommentarer om “Nu kan ni redigera era bilder som jag – med mina egna filter!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Känns lite tråkigt att du inte uppdaterat bloggen frekvent på länge och så lägger du upp ett samarbete?

  Reply
 • Jag har inte uppdaterat varje dag på över 1,5 år 🙂 däremot innan detta inlägget med mina filter la jag upp 3 inlägg 4 dagar innan utan ngn reklam!

  Reply
 • Åh vad kul, dina bilder är alltid så fina!

  Reply
 • Hanna: Haha, känns lite tråkigt att du gnäller. Varför följer du en influenser om du inte står ut med samarbeten/reklam? 😂

  Reply
 • Vad kul! 😀 Jättefint filter.

  Reply
 • Undrar var din underbart fina grå/blå kappa kommer ifrån?

  Reply
 • Jättefint med lite kallare nyanser på den sista 🙂

  Reply
 • hi 🙂 bross 🙂

  Reply